Beauty Overdose

In augustus en september neemt creatief platform voor sociale verandering Beauty without Irony de eerste verdieping en de prachtige kasteeltuinen van Kasteel Sterckshof over. Verschillende bekende en minder bekende kunstenaars verrassen je met workshops, expos, installaties en optredens. 

Schoonheid in de puurste vorm

Het kasteel Sterckshof in Deurne vormt het decor voor een tentoonstelling die focust op schoonheid in haar puurste vorm. Verschillende kunstenaars, zowel bekende namen als kunststudenten en gepassioneerde amateurschilders, nemen deel aan deze expo. 

Naast fotografie ontdek je schilderijen en etsen en is er ook veel aandacht voor mode. Een van de pronkstukken van deze tentoonstelling is een Stockmann met daarop een beeldschoon jasje ontworpen door Serkan Sarier , afgestudeerd aan de Antwerpse modeacademie. De glas-in-lood ramen in de kapel hullen het geheel in een uniek licht.

In de kasteeltuinen tref je een installatie van 150 Little Sun lampen aan, bengelend onder de bomen op een zeer lange lijn. Deze is zowel overdag als ’s nachts, wanneer alle lichtjes branden, prachtig om te zien. Een grote installatie bestaande uit vlaggen op negen meter hoge bamboe stokken, gegroepeerd rond een fontein van de Belgische kunstenaar X11, geven het geheel een heel gracieuze en rustgevende aanblik.

CreĆ«er je eigen schoonheid 

Beauty Overdose inspireert en wil mensen bewust maken van het feit dat schoonheid gevonden kan worden in een aantal alledaagse zaken. Je kan een eigen bijdrage aan deze expo leveren door je mooiste foto’s op te hangen aan de “The Wall of Beauty”.

 

Beautywithoutirony.com

Contact

160
Antwerpen


Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]