Experience Antwerp: beleef de stad in een klik

In Antwerpen is elke minuut kostbaar: zoveel moois, zoveel te ontdekken. Hoe haal je het meeste uit je tijd in de stad? Wel, Experience Antwerp is jouw gids, voor gouden tips en tickets! Het verschil tussen een stad bezoeken en een stad écht beleven.

Als officiële partner van de stad Antwerpen, kan je vertrouwen op de tips en tickets van Experience Antwerp. Een waaier aan mogelijkheden verzameld op een plek, zodat jij zonder moeite je bezoek kan voorbereiden.

Op de webshop van Experience Antwerp kan je het uitgebreide aanbod aan rondleidingen en activiteiten in de stad en in de musea rustig bekijken. Met de filters kun je heel gericht zoeken naar de tour van jouw voorkeur. Je weet ook onmiddellijk of er een gids beschikbaar is op het gekozen tijdstip. Betalen gebeurt veilig online.

Binnenkort worden er naast de gegidste wandelingen nog heel wat andere activiteiten aan Experience Antwerp toegevoegd. Plan jouw perfecte dag in de koekenstad en voeg alles toe aan je winkelmandje: gidstours, toeristische activiteiten, culturele belevingen,  evenementen, en op termijn zelfs je hotel en restaurant.

Een glimp van de Antwerpse historie zien dankzij een gegidste rondleiding? Of een van de inspirerende musea of kerken bezoeken: ontdek, boek en beleef Antwerpen!

Alle info: www.experienceantwerp.be

Experience Antwerp

Contact
https://www.experienceantwerp.be/

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]