Boek je begeleide wandeling in Antwerpen bij booking en ticketing

Ben je op zoek naar een begeleide wandeling of rondleiding in Antwerpen voor je groep? Dan ben jij bij booking en ticketing, een afdeling van Visit Antwerpen, aan het juiste adres. 

De juiste stadsgids en wandeling voor jouw groep

Bij booking en ticketing kan je terecht voor advies over welke wandeling en gids het best bij je past, voor hulp en begeleiding bij het online boeken van tickets en met alle andere vragen over een toeristisch bezoek aan Antwerpen. Jaarlijks zorgt booking en ticketing ervoor dat er ongeveer 170.000 mensen deelnemen aan een begeleide wandeling in Antwerpen. Het zoeken van de juiste gids voor jouw groep, is dé sterkte van booking en ticketing.

Ruim aanbod

Het aanbod is zeer ruim: je kan bij booking en ticketing stadswandelingen, rondritten en rondleidingen in musea reserveren. Daarnaast zijn er ook rondleidingen in het Justitiepaleis, het Nieuwe Havenhuis, Universiteit Antwerpen… Steeds aan een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. 

Diverse klanten

Touroperators, reisbureaus, rederijen, verenigingen, vriendengroepen, families… Ze boeken allemaal hun wandeling bij de experten van booking en ticketing.

Ontdek het aanbod of neem contact op met booking en ticketing om jouw wandeling of rondleiding in Antwerpen te bespreken en te boeken. 

 

Jan Crab

Contact+32 33 38 95 30

tickets@visitantwerpen.be

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]