Brandstore

De stadswinkel op de Grote Markt verzamelt al het beste van Antwerpen: hét adres voor wie een origineel Antwerps cadeau zoekt. Je vindt er Antwerpse streekproducten zoals bier, koffie, de bekende Antwerpse Handjes en Elixir d’Anvers. Er zijn ook boeken, kledingcollecties, gadgets en producten van de Zoo Antwerpen, de universiteit en de musea.

De stadswinkel bevindt zich samen met het bezoekerscentrum van Visit Antwerpen en Info Cultuur in één grote ruimte op de Grote Markt. Je kan dus makkelijk van de ene balie naar de andere lopen en souvenirs kopen, toeristische informatie vragen en tickets voor culturele evenementen reserveren.

Een greep uit de producten die je in de stadswinkel kan kopen:

Antwerpse streekproducten:

Kledij, accessoires en gadgets voorzien van Antwerpse iconen zoals de Kathedraal en de Boerentoren:

Daarnaast vind je er tal van spullen voor de allerkleinsten, juwelen, postzegels, boeken en dvd’s over Antwerpen en producten van de Zoo, de Universiteit Antwerpen en de Antwerpse musea.

Als je iemand wil verrassen met een mooi cadeau, dan kan je bij de stadswinkel terecht voor een cadeaubon. Je kan er één of meerdere bons van 5 en 10 euro aankopen. Ze blijven een jaar geldig en kunnen voor alle producten van de stadswinkel gebruikt worden.

Je kan in de stadswinkel gratis op het internet, via wifi. Er is ook een pc aanwezig om informatie over de stad op te zoeken.

Openingsuren: dagelijks van 10 tot 17 uur.

 

Sigrid Spinnox

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]