BREW and STEW

Stadsbrouwerij De Koninck pakt op 17 en 18 juni uit met een nieuwe culinaire happening. Tijdens het mini-foodfestival BREW and STEW staan de brouwerij, het belevingscentrum en alle ambachten centraal. Verwacht je aan lekkere bieren, topfood en tal van culinaire verrassingen. 

De bieren van De Koninck en Duvel Moortgat staan centraal tijdens BREW and STEW. Daarnaast zijn deze smaakmakers al zeker van de partij: Butcher’s Store Antwerpen, Kaasaffineurs Van Tricht, Jitsk Chocolates, Minestrone Cookbooks, Black Smoke…
 
Combineer het event met een interactieve tour in de brouwerij of een bezoekje aan de pop up zomerbar Smokey Jo’s Cantina, waar je geniet van een Californische keuken op een city beach.
 
Zaterdag 17 juni: open van 12 tot 22 uur.
Zondag 18 juni: open van 12 tot 20 uur.

 

De Koninck - www.ilovelight.be

Contact

Mechelsesteenweg 291
Antwerpen

https://www.facebook.com/events/133977503826772/

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Jazz Middelheim - copyright Sigrid Spinnox

Jazz Middelheim

Jazz Middelheim bestaat al sinds 1969 en wordt gerekend tot de beste jazzfestivals van Europa. Jaarlijks in augustus verzamelen hier grote namen uit de jazzwereld. Het idyllische Park Den Brandt is een van de mooist denkbare decors voor een jazzfestival.

Tomorrowland - copyright Tomorrowland

Tomorrowland

Tomorrowland is een dancefestival in Boom, niet ver van Antwerpen. Tomorrowland werd op het International Dance Music Festival in Miami al meermaals uitgeroepen tot beste festival ter wereld. 

Openluchttheater Rivierenhof - copyright Sigrid Spinnox

Openluchttheater Rivierenhof

Openluchttheater met uitgebreid programma met onder meer concerten, familievoorstellingen en gratis vrijdagavondconcerten.

[object Object]