City Foot Golf

Ontdek het Eilandje op een unieke en actieve manier met je groep via City Foot Golf, het nieuwe broertje van City Golf.  Al voetballend verken je de hippe buurt en ontdek je één voor één unieke locaties.

Uniek & ludiek

City Foot Golf is een concept waarbij  je een stadswandeling met een leuk voetbalspel combineert.  Je ontdekt ondertussen het Eilandje en zijn rijke geschiedenis, speelt op 6 plaatsen voetbal golf en ontdekt één voor één unieke locaties waaronder het MAS en de Red star line.  

Actief & leerrijk

Op 6 locaties in de binnenstad wordt er halt gehouden en een mobiele golfhole geplaatst. Hier probeert de groep de bal in de hole te krijgen in zo weinig mogelijk pogingen.

Tijdens de wandeling tussen de locaties vertelt de begeleiding een streepje geschiedenis over de stad en leuke verhalen over het Eilandje. Halverwege wordt er in een gezellig cafeetje halt gehouden en heb je de kans om even uit te blazen. 

Praktisch

City Foot kan van maandag tot en met zondag op aanvraag gespeeld worden.  

Geen fan van voetbal, dan is city golf misschien iets voor uw groep.  

 

 

 

City Foot Golf

Contact
http://www.cityfootgolf.be/
info@cityfootgolf.be

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Cyclant - copyright Cyclant

Cyclant

Cyclant biedt meerdere tours per week aan waarbij je met een ervaren gids de bekende en minder bekende plekken van de stad verkent.

Antwerp Bike Tours - copyright

Antwerp Bike Tours

Fietsen is leuk voor jong én oud. Per fiets én met gids, in kleine groep een stad ontdekken geeft je een totaal andere kijk.

[object Object]