Cloudbike

Vanaf nu heb je met het fietsdeelsysteem Cloudbike nog een manier om je al fietsend door de stad te verplaatsen. Er zijn verschillende formules mogelijk, een abonnement is niet nodig.

Gebruik

Download de Cloudbike app uit de Google Play of Apple store en maak een account aan. Via de kaart in de applicatie kan je de dichtstbijzijnde fietsen terugvinden en reserveren. Scan de QR-code om de fiets te ontgrendelen. Om je rit te beëindigen parkeer je fiets in een drop zone bij je eindbestemming. Beëindig je rit in de app.

Formules

Bij Cloudbike hoef je geen abonnement aan te vragen. Je hebt verschillende prijsformules en kan kiezen welke het beste bij jou past.

Betaal per minuut

Je betaalt een minimum van 0,50 euro voor de eerste 10 minuten dat je fietst. Fiets je langer, dan betaal je 0,05 euro per extra minuut.

40 minuten Pas

Je betaalt 6 euro en maakt een ongelimiteerd aantal ritten van max 40 minuten per rit voor een periode van 24u. Fiets je langer dan 40 minuten dan betaal je 0,05 euro per extra minuut.

24 uren Pas

Voor 13 euro hou je de Cloudbike gedurende 24 uur bij en parkeert hem in een drop zone wanneer je klaar bent. Hou je de fiets langer dan 24 uur bij dan betaal je 0,05 euro per extra minuut.

3 maanden abonnement

Betaal 20 euro en maak een ongelimiteerd aantal ritten van max 40 minuten per rit voor een periode van 3 maanden. Fiets je tijdens een rit langer dan 40 minuten dan betaal je 0,05 euro per extra minuut.

 

Cloudbike

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Zomers fietsen naar 't Zuid - copyright

Zomers fietsen naar 't Zuid

Duik onder de Schelde, fiets fluitend de tunnels door en verken de wijken ten westen en zuiden van de oude stad.
 

Koers op maritiem - copyright Dave Van Laere

Koers op maritiem

Fiets eens van de gekende paden af, en verken de noordelijke wijken van Antwerpen.

Historische fietstocht met gids - copyright Jan Crab

Historische fietstocht met gids

Historisch Antwerpen heb je nog nooit zo gezien: zoef in geen tijd van het Steen naar het MAS.

Slim naar Antwerpen - copyright www.woodmonkey.be

Slim naar Antwerpen

Een dagje shoppen of een bezoekje aan het MAS? Kom op een slimme manier naar Antwerpen! Welk vervoersmiddel het 'slimst' is, is afhankelijk van wanneer en waarom u in de stad wil zijn.

Fietsroute 'Fietsen aan de stroom' - copyright ©2016 frederik beyens

Fietsroute 'Fietsen aan de stroom'

De route ‘Fietsen aan de stroom’ is je wegwijzer voor een aangename fietstocht van 37 kilometer langs en over de Schelde.

[object Object]