Colman Jewelry & Watches

Colman staat bekend om zijn eigen juwelenmerk 'JBS'. In het atelier kan je unieke juwelen laten vervaardigen. Daarnaast verdeelt Colman kwaliteitsmerken van uurwerken en sieraden. Ze beschikken bovendien over een eigen herstellingsatelier.

Colman is gevestigd in het historische centrum van Antwerpen, in de schaduw van de kathedraal en met ruime parkeermogelijkheid dankzij twee parkeergarages in de onmiddellijke omgeving. Het pand waarin Colman gevestigd is, is ook historisch: er is al een vermelding uit 1456 over gevonden. De juwelier wordt getypeerd door stijl en uitstraling. Colman staat bekend voor zijn eigen juwelenmerk ‘JBS’. Hierbij bestaat de mogelijkheid gepersonaliseerde juwelen in eigen atelier te vervaardigen. Daarnaast verdeelt Colman kwaliteitsmerken van uurwerken en sieraden en beschikken ze over een eigen herstellingsatelier. Bij elke diamant groter dan 1/2 karaat wordt een officieel gemmologisch certificaat meegegeven. Dit wordt afgeleverd door één van de 3 erkende certificeringsinstellingen HRD, IGI of GIA. Op verzoek van de klant kan ook een huiscertificaat meegegeven worden. Het team staat u te woord in het Nederlands, Frans, Engels, Duits, Chinees en Spaans.

 
“Wij zijn zeer verheugd met het label "Antwerp’s Most Brilliant" en zien dit als een bevestiging van datgene waar wij naar streven: kwaliteit, betrouwbaarheid, service en klantvriendelijkheid. Het verkrijgen van dit kwaliteitslabel zien wij niet als een eindpunt, maar als een nieuwe fase in onze voortdurende zoektocht naar de allerhoogste kwaliteit. Dit is onze verplichting tegenover ons cliënteel maar ook jegens de stad Antwerpen als diamanthoofdstad van de wereld."

Noortje Palmers

Contact

Eiermarkt 7
Antwerpen
+32 32 31 11 11
http://www.colman-antwerp.com
info@colman-antwerp.com

Book now

Opening Days

From: NaN-NaN-NaN Until: ...
1 10:00 - 18:00
2 10:00 - 18:00
3 10:00 - 18:00
4 10:00 - 18:00
5 10:00 - 18:00
6 10:00 - 18:00

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Juwelen Henri Dom - copyright Noortje Palmers

Juwelen Henri Dom

Voor juwelen met diamanten en parels ben je bij Juwelen Henri Dom aan het juiste adres. De zaak verkoopt parels voor ieders budget. De parelsnoeren worden bovendien in het eigen werkhuis geknoopt. Service en vakkennis hebben er nog volop betekenis.

Juwelenhuis Ruys - copyright Noortje Palmers

Juwelenhuis Ruys

Juwelenhuis Ruys is al 160 jaar een familiezaak, momenteel onder leiding van de 5de generatie.

Juwelier Slaets - copyright Noortje Palmers

Juwelier Slaets

Juwelier Slaets is een leidinggevend juweliershuis in België en vierde in 2014 zijn 110-jarige bestaan.

Juwelier Slaets - copyright Noortje Palmers

Juwelier Slaets

Juwelier Slaets is een leidinggevend juweliershuis in België en vierde in 2014 zijn 110-jarige bestaan.

Juwelen Orogem - copyright Juwelen Orogem

Juwelen Orogem

Drie generaties diamantairs vormen de basis van juweliershuis Orogem, al 35 jaar zijn ze lid van de Antwerpse Diamantclub. Grootvader Van Camp had jarenlang de leiding over een diamantslijperij. De zoon breidde die passie verder uit naar natuurlijk gekleurde diamant. Sinds 2007 wordt het team versterkt door de kleinzoon, die zich toelegt op juwelen.

[object Object]