De Waterbus

De waterbus verbindt Hemiksem met Antwerpen en is een volwaardig alternatief voor woon- en werkverkeer. Combineer de waterbus met de andere veerdiensten en je raakt gemakkelijk van het ene punt naar het andere.

Sinds 1 juli 2017 vormt de waterbus een handige verbinding tussen het zuiden van de stad en Antwerpen. De boot vaart tussen Hemiksem en het Steenplein, met een tussenstop in Kruibeke. De totale vaartijd van een enkel traject bedraagt rond de 30 minuten. Een rit met de veerdiensten tussen Hemiksem/ Bazel, Hoboken/ Kruibeke en Linkeroever/ Antwerpen kan je makkelijk combineren met de waterbus. Elk uur vertrekt er een waterbus, vanaf oktober zullen er zelfs twee boten ingezet worden en kan je elk half uur opstappen. Fietsen en honden aan de leiband zijn toegelaten. 

Een enkele rit met de waterbus kost 3 euro, met een reductietarief voor jongeren bedraagt dit slechts 2,50 euro. Je kan ook meerrittenkaarten kopen of voor een abonnement kiezen. De tickets koop je aan boord van de waterbus bij de steward. Meer informatie over vaartijden en prijzen vind je op de website van de waterbus

Havenbedrijf Antwerpen | Michel Dauchy

Contact

Steenplein
Antwerpen

https://www.dewaterbus.be/

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]