Antwerp 10 Miles & Marathon

Antwerp 10 Miles & Marathon, het grootste loopfeest van Vlaanderen is aan zijn 34ste editie toe.  De hele dag nemen een veertigduizend lopers de Antwerpse binnenstad over. Doe zelf mee aan dit unieke loopevenement of geniet van de unieke sfeer terwijl je de lopers aanmoedigt langs de kant.

 

 
 

Verschillende wedstrijden

De Antwerp 10 Miles & Marathon omvat verschillende races: een marathon, een kids run van 1,4 km, en een Short Run van 5 km. De kers op de taart is, natuurlijk, de 10 Miles. Vanwege het enorme succes, start deze race in "waves".

Spectaculaire passages door tunnels

Het unieke van de 10 Miles is het lopen door zowel de Kennedytunnel als de Waaslandtunnel, twee tunnels onder de Schelde, die anders alleen met de auto bereikbaar zijn. Sfeer gegarandeerd!

De races beginnen en eindigen op Linkeroever, met uitzondering van de marathon, die eindigt op de Grote Markt. Schrijf je in via de website van de Antwerp 10 Miles en Marathon of kom naar een van de supporterzones om je favoriete loper aan te moedigen tijdens het grootste loopfeest van het jaar.

Parking en drop-off autocars

Parking bussen in de Siberiastraat, aan de Panamaloods, tegenover de Lefebvrebrug. 

Afrit Berchem | drop-off Lange Gasthuisstraat, bereikbaar via de Leopoldstraat en turning point Huidevetterstraat. 
Afrit Borgerhout | drop-off , autocarparkeerstrook in de Van Straelenstraat of  bussluis aan de hoek Koningin Astridplein/Carnotstraat , bereikbaar via Noordersingel naar Turnhoutsebaan via Stenenbrug.

 

 

 

Golazo Sports

Contact


Antwerpen

http://www.sport.be/antwerp10miles/nl/info/

Book now

Opening Days

From: 2019-04-28
0 09:00

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]