Diamani Jewels

Diamani Jewels vind je in de Antwerpse Diamantclub, de oudste diamantbeurs ter wereld en het centrum van de internationale diamanthandel. Patrick de Landtsheer verhandelt in zijn 'Joaillerie du Club' diamanten en exclusieve juwelen, vervaardigd in eigen atelier.

In het hartje van de internationale diamanthandel is Diamani Jewels gevestigd in de Antwerpse Diamantclub, dé oudste diamantbeurs ter wereld. Al meer dan 30 jaar oefent Patrick De Landtsheer hier het beroep van diamantair uit en verhandelt hij in zijn 'Joaillerie du Club' diamanten en exclusieve juwelen, vervaardigd in eigen atelier. Passie en creativiteit gekoppeld aan vakmanschap resulteren in een mooi juweel dat elegant en duurzaam blijft. Als lid en aandeelhouder van de Antwerpse Diamantclub en de Beurs voor Diamanthandel zijn eerlijkheid, service en productkennis de kernwoorden in het bedrijf.
De heer De Landtsheer biedt ook professioneel advies bij nalatenschappen en expertises.
“Ik ben zeer blij als Antwerpse diamantair deze erkenning te krijgen na 30 jaar gepassioneerd op een correcte en eerlijke manier handel te drijven in deze sector. Beroepsethiek primeert in mijn leven. Bijvoorbeeld : de verplichting de identiteit op te nemen van de cliënten bij inkoop van goud. Iets wat ik al meer dan 25 jaar doe,” zegt Patrick de Landtsheer, zaakvoerder Diamani Jewels bvba.

Noortje Palmers

Contact

Pelikaanstraat 66
Antwerpen
+32 32 34 34 78
http://www.diamani.com
info@diamani.com

Book now

Opening Days

From: NaN-NaN-NaN Until: ...
1 10:00 - 18:00
2 10:00 - 18:00
3 10:00 - 18:00
4 10:00 - 18:00
5 10:00 - 18:00

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Juwelen Henri Dom - copyright Noortje Palmers

Juwelen Henri Dom

Voor juwelen met diamanten en parels ben je bij Juwelen Henri Dom aan het juiste adres. De zaak verkoopt parels voor ieders budget. De parelsnoeren worden bovendien in het eigen werkhuis geknoopt. Service en vakkennis hebben er nog volop betekenis.

Juwelen Orogem - copyright Juwelen Orogem

Juwelen Orogem

Drie generaties diamantairs vormen de basis van juweliershuis Orogem, al 35 jaar zijn ze lid van de Antwerpse Diamantclub. Grootvader Van Camp had jarenlang de leiding over een diamantslijperij. De zoon breidde die passie verder uit naar natuurlijk gekleurde diamant. Sinds 2007 wordt het team versterkt door de kleinzoon, die zich toelegt op juwelen.

Van der Veken Juweliers - copyright Van der Veken Juweliers

Van der Veken Juweliers

J.M.C. Van der Veken is een Belgisch 'haute joaillerie'-atelier.

Diamond Blue - copyright Diamond Blue

Diamond Blue

Diamond Blue is gespecialiseerd in fijne juwelen van 18 karaat goud met diamanten en gekleurde edelstenen. Een gecertificeerd diamantexpert maakt deel uit van het team en adviseert je ter plaatse.

Diamond Blue - copyright Diamond Blue

Diamond Blue

Diamond Blue is gespecialiseerd in fijne juwelen van 18 karaat goud met diamanten en gekleurde edelstenen. Een gecertificeerd diamantexpert maakt deel uit van het team en adviseert je ter plaatse.

[object Object]