Diamantpaviljoen

Het Diamantpaviljoen staat volledig in het teken van het 'fonkelend steentje'.

Je ontdekt er waarom Antwerpen hét wereldcentrum voor diamant wordt genoemd en ziet tegelijk wie er actief is in de diamanthandel- en nijverheid, vroeger en nu. Het paviljoen vertelt over de rijke geschiedenis, het economische belang en tal van andere facetten van deze typische Antwerpse activiteit. Het Diamantpaviljoen presenteert ook het 'schitterend' afgewerkt product. Je ziet er de veelzijdigheid van diamanten artefacten en juwelen, zoals het befaamde ECC-tennisracket, afgewerkt met 1.617 diamanten 'Cut in Antwerp'.

Praktisch

Kom je individueel, vraag dan bij de ingang van het Diamantpaviljoen naar de audiogids, waarmee je op eigen ritme en in de taal van je keuze (Nederlands, Frans, Duits, Engels, Spaans) het paviljoen gratis kunt bezoeken.
Kom je in groep, reserveer dan liefst minimum 1 week vooraf het aantal audiogidsen waarover je wil beschikken. Dat kan via +32 (0)3 360 52 52 of via info@divaantwerp.be
 

Koen Broos

Contact

Hanzestedenplaats 33
Antwerpen
+32 33 60 52 52
http://www.divaantwerp.be
info@divaantwerp.be

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Zilverpaviljoen - copyright Zilvermuseum Provincie Antwerpen

Zilverpaviljoen

Dankzij de steun van Umicore worden op deze unieke locatie naast het MAS | Museum aan de Stroom topstukken uit de collectie van DIVA getoond.

[object Object]