Diamondland

DiamondLand is al meer dan 30 jaar een vaste waarde in de Antwerpse diamantwijk. Laat u verwonderen door hun exclusieve collectie diamanten sieraden, of creëer samen met hun atelier uw droomjuweel.

DiamondLand heeft de grootste showroom in de diamantwijk. Zij bieden een uitgebreide en hoogwaardige collectie diamanten en sieraden aan, waaronder de meest elegante verlovingsringen. Het atelier en hun ontwerpers kunnen u tevens begeleiden in de creatie van uw unieke en op maat gemaakte juweel.

Daarnaast kan u er terecht voor een gratis rondleiding in 16 verschillende talen. Hun experten dompelen u onder in de schitterende wereld van de diamanten. U zal onder meer te zien krijgen hoe een diamant geslepen wordt en hoe de diamantzetter en goudsmid er een prachtig juweel van maken.

“DiamondLand is vereerd om het label van Antwerp Most Brilliant toegekend te krijgen. Het betekent voor ons de erkenning van de kwaliteit en de eerlijke prijs die wij onze klanten bieden.”

Diamondland

Contact

Appelmansstraat 33
Antwerpen
+32 33 69 07 80
http://www.diamondland.be
info@diamondland.be

Book now

Opening Days

From: NaN-NaN-NaN Until: ...
1 09:30 - 17:30
2 09:30 - 17:30
3 09:30 - 17:30
4 09:30 - 17:30
5 09:30 - 17:30
6 09:30 - 17:30

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Juwelen Henri Dom - copyright Noortje Palmers

Juwelen Henri Dom

Voor juwelen met diamanten en parels ben je bij Juwelen Henri Dom aan het juiste adres. De zaak verkoopt parels voor ieders budget. De parelsnoeren worden bovendien in het eigen werkhuis geknoopt. Service en vakkennis hebben er nog volop betekenis.

Juwelen Orogem - copyright Juwelen Orogem

Juwelen Orogem

Drie generaties diamantairs vormen de basis van juweliershuis Orogem, al 35 jaar zijn ze lid van de Antwerpse Diamantclub. Grootvader Van Camp had jarenlang de leiding over een diamantslijperij. De zoon breidde die passie verder uit naar natuurlijk gekleurde diamant. Sinds 2007 wordt het team versterkt door de kleinzoon, die zich toelegt op juwelen.

Van der Veken Juweliers - copyright Van der Veken Juweliers

Van der Veken Juweliers

J.M.C. Van der Veken is een Belgisch 'haute joaillerie'-atelier.

Diamani Jewels - copyright Noortje Palmers

Diamani Jewels

Diamani Jewels vind je in de Antwerpse Diamantclub, de oudste diamantbeurs ter wereld en het centrum van de internationale diamanthandel. Patrick de Landtsheer verhandelt in zijn 'Joaillerie du Club' diamanten en exclusieve juwelen, vervaardigd in eigen atelier.

Diamond Blue - copyright Diamond Blue

Diamond Blue

Diamond Blue is gespecialiseerd in fijne juwelen van 18 karaat goud met diamanten en gekleurde edelstenen. Een gecertificeerd diamantexpert maakt deel uit van het team en adviseert je ter plaatse.

[object Object]