El Puerto

El Puerto is een vaste waarde op het Zuid. In deze zaak kan je je laten verwennen met tapas of zuiderse gerechten. Op het grote terras is het gezellig zitten en geniet je van de specialiteiten van het huis: gambas de la casa en pata de cordero.

 

 

Smaakmeesterssuggestie:

Albondigas con patatas bravas: Spaanse gehaktbal in paprika (5 euro)

Proevertje op 6/10 en 7/10:

Albondigas con patatas bravas: Spaanse gehaktbal in paprika (5 euro).

Jonathan Ramael

Contact

Waalsekaai 25
Antwerpen
+32 32 38 97 60
http://www.elpuerto.be

Book now

Opening Days

From: 2018-10-06 Until: 2018-10-31
1 17:00 - 23:00
2 11:00 - 23:00
3 11:00 - 23:00
4 11:00 - 23:00
5 11:00 - 23:59
6 12:00 - 23:59
0 12:00 - 22:00

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Lazy Jack - copyright Jonathan Ramael

Lazy Jack

Lazy Jack is een belevingsconcept waar je kan aperitieven, lunchen en dineren in het avondlicht én met zicht op het water. Het grote terras kijkt uit op het Kattendijkdok, en is de perfecte locatie voor een culinaire avond in laid-backsfeer, een spelletje jeu de boules of een ontspannende yogasessie.

Bourla - copyright Jonathan Ramael

Bourla

In het tijdloze interieur van de Bourla krijg je een oerdegelijke Belgisch-Franse keuken voorgeschoteld. Op het menu staan klassiekers, maar ook een dosis wereldse accenten. In de schitterende foyer of op het terras op de Graanmarkt wordt je vlot en vriendelijk bediend

Brasserie Dock's - copyright Jonathan Ramael

Brasserie Dock's

Op wandelafstand van het stadhuis ligt de Jordaenskaai. Daar trekt de mysterieuze façade van het artistieke Dock’s Café gegarandeerd je aandacht. Ook het interieur, dat werd ontworpen door de architect Pinto, is adembenemend. In dit totaalplaatje van decor, service en heerlijk eten breng je een gezellige middag of avond door.

Otomat - copyright Jonathan Ramael

Otomat

In Otomat kan je genieten van pizza in combinatie met de beste bieren uit België. Voor de pizzabodem wordt gebruik gemaakt van Duvel-biergist, waardoor je pizza een echt Belgisch bierkarakter krijgt. Laat je verder verwennen met toppings die verwijzen naar Italiaanse streek- en seizoensproducten.

Nuova Era - copyright Jonathan Ramael

Nuova Era

Bij pizzeria Nuova Era zorgt het jonge enthousiaste team ervoor dat je je onmiddellijk thuis voelt. Tafel gezellig en lekker in het warme art-nouveau interieur en geniet van een traditionele Italiaanse pizza of rijkelijke porties pasta, vlees en vis. Ook lekkere Italiaanse wijnen ontbreken hier niet.

[object Object]