(Super)Mercado: meer dan een foodmarket

In hartje Antwerpen vind je (Super)Mercado: de eerste echte overdekte foodmarket in België met plaats voor evenementen en cultuur.

Mercado: foodmarket

Het oude postkantoor op de Groenplaats is het decor voor Mercado, de eerste overdekte foodmarket van het land. Antwerpen treedt zo in de voetsporen van onder meer Amsterdam, Madrid, Barcelona en Kopenhagen. Bezoekers kunnen genieten van eerlijk, smaakvol en vers eten uit alle windstreken. Een mix van hippe streetfood tot vernieuwende kwaliteitsproducten en haute cuisine. Het is dé plek waar je ’s ochtends je koffie on-the-go haalt, ’s middags luncht met collega’s, tijdens het shoppen even op adem komt, met je vrienden afspreekt om iets te drinken of met je familie iets komt eten. 

Lust voor het oog 

Mercado is niet alleen heerlijk voor de smaakpapillen, je geeft er ook je ogen de kost: het gebouw is prachtig gerenoveerd. De zijbeuken van het oude postkantoor zijn nu wandelgangen, de eetplaatsen zijn voormalige postloketten. Je bewondert er marmeren toogbladen, gouden accenten en hangende verlichting met planten. 

Supermercado: kunst, mode en evenementen 

Er is meer dan enkel eten in Supermercado. Naast de foodmarket is er in Supermercado ook plaats voor kunst, mode en evenementen. De verschillende ruimtes van het gebouw vormen een uniek decor voor pop-ups. Tussen de foodstands vinden geregeld live optredens plaats.

Opgelet: Mercado is gesloten van 17 juli tot en met 13 augustus.

Een bezoekje aan Mercado is perfect te combineren met een dagje shoppen in de vele Antwerpse winkelstraten.

 

NVCongé

Contact
http://www.super-mercado.be/
info@super-mercado.be

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]