Fiesta Europa

Fiesta Europa is een gratis foodfestival met marktkramers uit alle windstreken van Europa die typische producten uit hun land aanbieden voor een prikje.

Internationale feestmarkt

De marktkramers brengen specialiteiten mee uit hun eigen land of regio. Niet alleen lokale gerechten en streekproducten zijn te koop, maar ook allerlei artisanaat, lederwaren, edelstenen, zepen, houtsnijwerk, textiel.  Zo ontstaat een kleurrijke en kwaliteitsvolle Europese markt met een heel gevarieerd aanbod.

Entertainment voor jong en oud

Fiesta Europa is meer dan een markt alleen. Op het  ruime terras kunnen de marktbezoekers genieten van internationale live-muziek terwijl ze zich tegoed doen aan natjes en droogjes uit alle windstreken. 
Voor de allerkleinsten is er een bewaakt speeldorp waar je kind tegen een democratische prijs heel de dag naar hartelust kan springen of spelen in de clix-zone. 

Sfeer gegarandeerd

Een mengelmoes van talen en culturen, authenticiteit, een ruim en kwalitatief aanbod, enthousiasme en ambiance, een gezellige en ongedwongen sfeer, een live-muziekje op de achtergrond,… dat zijn de sleutelbegrippen van ‘Fiesta Europa’ die het jaarlijks evenement zo geliefd maken bij een breed publiek. 

17/07/2020 - 21/07/2020

Jan Crab

Contact

Groenplaats
Antwerpen

https://www.fiestaeuropa.eu/
info@fiestaeuropa.eu

Book now

Opening Days

From: NaN-NaN-NaN Until: ...

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]