Sportopia

Van 5 juli tot en met 27 augustus kunnen kinderen zich sportief uitleven in het sportpretpark Sportopia. Ook na de zomer kan je tijdens de weekends en in de herfstvakantie nog tot en met zondag 5 november 2017 komen sporten en spelen in Sportopia. 

Sportopia ligt in het gezellige Park Spoor Noord. Deze unieke sportwereld bestaat uit 5.000 m2  sportattracties. De bounz-trampoline herken je misschien nog van vorige edities, maar er zijn opnieuw heel wat nieuwe attracties.

Ook ouders zijn meer dan welkom om deel te nemen of rustig iets te eten of te drinken in de Sportbar. De inkomprijzen van Sportopia zijn zeer democratisch.

Bekijk hier een video van een vorige editie van Sportopia.

Sigrid Spinnox

Contact

Damplein 35
Antwerpen

https://www.antwerpen.be/nl/overzicht/sportopia-2017/in-de-zomervakantie

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person: 6

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Minimum people per group.

Maximum people per group.

Price per person: €3

Price per group: €

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Nachtegalenpark - copyright

Nachtegalenpark

Een begrip in en om Antwerpen! Tijdens het weekend en op zonnige feestdagen genieten veel Antwerpenaars van het Nachtegalenpark: een verzamelnaam voor de 90 hectaren groen van de parken Vogelzang, Den Brandt en Middelheim.

Rivierenhof - copyright Visit Antwerpen

Rivierenhof

Met een oppervlakte van meer dan 130 hectaren is het Rivierenhof een van de grote groene longen van de stad Antwerpen. Ideaal voor wandelaars, fietsers, joggers, petanquers en vissers, voor liefhebbers van tennis, basketbal of minigolf.

[object Object]