Luisterverhaal

Wist je dat er waterwezens leven in Antwerpen? Deze winter ontdek en beluister je het verhaal van het waterwezen Portico op verschillende plekken in de stad.  

Samen met het Geluidshuis werd het Antwerpse luisterverhaal 'Brieven aan Bijou' gemaakt. Je volgt het waterwezen Portico dat de liefde van zijn leven, Bijou, ontmoet. Maar er is een probleem. Bijou is immers geen waterwezen, maar een mens.. De stemmen werden ingesproken door grote namen als Bruno VandenBroecke, Katelijne Verbeke, Ruth Beeckmans en Gène Bervoets. Maar ook nieuw talent als Saïd Boumazoughe, Lynn Van Royen en Bram Coumans behoren tot de cast. 

Tijdens Winter in Antwerpen ontdek je het verhaal in de prachtig ingeklede voetgangerstunnel of de spiegeltent op het Steenplein. Bewonder de illustraties in de tunnel van 8 december tot en met 6 januari of luister via de audioguides op onderstaande momenten.

Beluister je het verhaal graag op voorhand of wil je thuis nagenieten? Stream het verhaal hier of ontdek het via de app van het Geluidshuis. Deze app is geschikt voor iOS en Android. Op 8 december zit er bovendien een bon voor het luisterverhaal op cd bij Gazet van Antwerpen. 

Praktische info

Voetgangerstunnel

 Spiegeltent

Meer info over Winter in Antwerpen vind je hier

Noortje Palmers

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]