Expeditie Diamant

Het diamantjaar is hét moment bij uitstek om kennis te maken met de fascinerende wereld van diamant, daarom organiseert de Antwerpse diamantgemeenschap tal van boeiende activiteiten.

Ben je tussen 18 en 35 jaar oud en hou je van een uitdaging? Dan is Expeditie Diamant misschien wel iets voor jou. Vorm samen met vier vrienden een team en neem het tegen elkaar op in een reeks opdrachten die je doorheen de stad brengen. De winnaars slepen een schitterende prijs in de wacht, een feest voor 100 personen in Brouwerij De Koninck.

De Koninck - www.ilovelight.be

Contact
https://www.facebook.com/events/1718886131496798/

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Fiesta Europa - copyright Jan Crab

Fiesta Europa

Fiesta Europa is een gratis foodfestival met marktkramers uit alle windstreken van Europa die typische producten uit hun land aanbieden voor een prikje.

Jazz Middelheim - copyright Sigrid Spinnox

Jazz Middelheim

Jazz Middelheim bestaat al sinds 1969 en wordt gerekend tot de beste jazzfestivals van Europa. Jaarlijks in augustus verzamelen hier grote namen uit de jazzwereld. Het idyllische Park Den Brandt is een van de mooist denkbare decors voor een jazzfestival.

Antwerp Pride - copyright Sigridspinnox.com

Antwerp Pride

Antwerp Pride kleurt gayfriendly Antwerpen met party’s, sportmanifestaties, tentoonstellingen en culturele activiteiten.

[object Object]