Expo Feest | MAS

De tentoonstelling Feest neemt je mee in wereldwijde tradities om de overgangsmomenten in het leven te vieren. De expo brengt een unieke mix van feestobjecten uit verschillende museumcollecties in een originele opstelling met een uitzonderlijke soundtrack.

Feestrituelen 

Laat je onderdompelen in de bonte tradities van vieringen bij overgangen in het leven. Of het nu gaat over een doop, huwelijk, het einde van de studies, een overlijden, volwassen worden … we komen samen en vieren feest. 

Over heel de wereld

Maak kennis met de kleurrijke tradities van over heel de wereld zoals de Ommegang, de Antwerp Pride, het Oosterse Ganesha-festival, de Mexicaanse Dia De Los Muertos en de rituelen van de Braziliaanse Ticuna-indianen.

Indeling per cluster

In een exuberante scenografie werden de verschillende feesten ingedeeld in verschillende clusters. Bij elke cluster waakt een geprojecteerde poortwachter om de bezoekers te begeleiden van verhaal naar verhaal.

Muziek 

Om het feest compleet te maken is de expo overgoten met muziek. Zeven Antwerpse hedendaagse artiesten, zoals Corrupted, Turntable Dubbers, SLM, en Soulshakers zorgen voor een unieke soundtrack die speciaal is samengesteld voor de expo. Elk zorgen ze voor een eigen muzikale kijk op één van de feestclusters. Deze nummers worden aangevuld door muziek van Coely, Blackwave en Digicult. 
De monumentale dans- en kermisorgels van de Decap sluiten de expo af. Op vaste tijdstippen zullen deze orgels ook bespeeld worden en kunnen bezoekers dansen op de nostalgische muziek. 

 

©florin

Contact

Hanzestedenplaats 1
Antwerpen


Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]