Faciliteiten - Cruises

Antwerpen is de tweede grootste haven van Europa en dankzij de stadsvernieuwing van het oude havengebied krijgt de bezoeker een blik op een trendy stad: stijlvolle architectuur gecombineerd met talrijke cafés en restaurants. Rijkdommen uit het verleden domineren het historisch stadscentrum en dat vind je niet in elke cruisebestemming. De belangrijkste bezienswaardigheden liggen op wandelafstand van de aanlegplaats. De schoonheid van dit stadsgezicht maakt van Antwerpen een unieke cruisebestemming en zorgt voor een charme die andere bestemmingen niet kunnen kopiëren.

Bijzondere aanlegplaats in het historisch stadscentrum

De gouden regel in de vastgoedwereld luidt: locatie, locatie, locatie. Dit gaat ook op voor cruises, aangezien de aanlegplaats het potentieel van een bestemming weerspiegelt. Een belangrijk aspect bij het maken van een cruise gaat over het aankomen op een plaats waar de passagiers door de lokale bevolking worden verwelkomd en waar ze het uitzicht over de stad kunnen bewonderen. In Antwerpen hebben de schepen een bijzondere aanlegplaats in het historisch stadscentrum. Niet veel havens kunnen de passagiers een toplocatie aanbieden, maar in Antwerpen ben je onze gast en krijg je ineens ook de beste zitplaats van het huis.

De aanlegplaats


De loopbrug

De passagiers kunnen snel, veilig, comfortabel en efficiënt van boord gaan dankzij een getijdenloopbrug.


Terminal

Een uiterst veelzijdig, functioneel en ruim terminalgebouw wacht op je passagiers en bemanning, met een volledig bemande onthaalbalie en loungeruimte met sanitaire voorzieningen en screeningfaciliteiten. Er liggen naast het terminalgebouw ruime parkeermogelijkheden.

Sepp Van Dun

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]