Feria Andaluza Bocadero

Het Spaanse festival Feria Andaluza komt terug naar Antwerpen. Je proeft er van de cultuur en gastronomie van Andalusië, een Zuid-Spaanse regio.

Het Spaanse volksfeest kiest voor de zuiderse sfeer van Bocadero aan de Waagnatie: je waant jezelf aan de Spaanse kust met een sangria in de hand en een bord paella voor je neus. Op het podium tonen flamencodansers zich van hun beste kant. Schud gerust zelf de benen los. Want wie kan er stil blijven zitten op de aanstekelijke tonen van de flamenco? 

Flamencocentrum Peña Al Andalus nodigt je uit om de heerlijke Andalusische keuken te ontdekken in een sfeer van vriendschap en solidariteit. De gastronomie en smaak van het zonnige Andalusië zijn nooit veraf met een gevarieerd gamma aan streekgerechten zoals jamones de Jabugo, paella, calamares, gambas, churros en typische dranken van de “Ferias” zoals manzanilla, finos, plaatselijke wijnen, rebujitos, sangria en veel meer.
Proeven van Spaanse lekkernijen en genieten van Spaanse muziek en dans, maken van de Feria Andaluza een ware ontdekkingstocht voor jong en oud. Het spektakel van licht en kleur krijgt een extra dimensie door de typische fleurige flamenco-klederdracht van de dames en de jeugd. Maar liefst 80 artiesten betreden het podium.

Peña al Andalus

Contact

Rijnkaai 150
Antwerpen

http://www.alandalus.be
info@alandalus.be

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person: 0

gratis

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]