Festival van de architectuur

Van 8 tot en met 17 september beleef je in Antwerpen het festival van de architectuur. Antwerpen is dit jaar gaststad voor dit tweejaarlijkse evenement. Verwacht je aan tal van lezingen, voorstellingen en activiteiten in het teken van architectuur. 

Het belang van architectuur

Tien dagen lang brengt het festival architectuur over de hele stad onder de aandacht. Kunstencentrum deSingel is het epicentrum. Het evenement zoomt in op het belang van architectuur voor een goed ontworpen leefomgeving. Niet alleen ontwerpers, maar ook kunstenaars en gebruikers delen hun interpretatie en ervaring over architectuur. 

Nacht van de architectuur

Tijdens het openingsfeest ‘de Nacht van de architectuur’ in deSingel kan je deelnemen aan een debat, hebbedingen scoren tijdens de alternatieve boekenverkoop en de veiling, architectuurfilms bewonderen en op speeddate gaan met architecten, wetenschappers, politici en kunstenaar. Je kan je ook uitleven op de dansvloer of je dorst lessen in het café. 

Concerten, lezingen, rondleidingen en expo’s

Tijdens het tiendaagse festival zijn er concerten, lezingen, rondleidingen en expo’s. Ontdek het volledige programma

Op zondag 10 september treedt het festival ook buiten de grenzen van de stad en openen in heel Vlaanderen en Brussel opmerkelijke gebouwen en bijzondere ontwerpbureaus hun deuren.

 

Jasper Leonard

Contact
https://festivalvandearchitectuur.be/

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]