Fiets parkeren

Op straat vind je, verspreid over de stad, fietshekjes in de buurt van publieke plaatsen. Fietsers kunnen zo hun fietsen makkelijk stallen en vastmaken. 

Op straat vind je, verspreid over de stad, fietshekjes in de buurt van publieke plaatsen. Fietsers kunnen zo hun fietsen makkelijk stallen en vastmaken.

Je kan ook gebruik maken van de Velo-stadsfietsen – een vorm van openbaar vervoer. Je ontleent de collectieve fietsjes in Velo-stations over de hele stad. Eenmaal aangekomen op je bestemming parkeer je de Velo in het dichtstbijzijnde station.
 

Dave Van Laere

Contact

Book now

Opening Days

From: NaN-NaN-NaN Until: ...

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Autocarparking - copyright Jan Crab

Autocarparking

Vanaf 20 januari 2020 parkeren autocars op d’Herbouvillekaai ter hoogte van nummer 8.  Op de Plantinkaai in het historisch centrum is een kiss and ride zone beschikbaar om bezoekers aan de stad af te zetten. 

Parkeren in Antwerpen - copyright Elvire Van Ooteghem

Parkeren in Antwerpen

Plan je een bezoek aan Antwerpen met de auto?  Kies dan een gratis P+R aan de stadsrand met een vlotte aansluiting naar het centrum. Of parkeer goedkoper in een van de publieke betaalparkings.

 

Kampeerwagen parkeren - copyright Visit Antwerpen

Kampeerwagen parkeren

Bezoek je Antwerpen met een kampeerwagen? Dan kan je parkeren in de straten waar een blauw bord met alleen een witte P staat (een E9a-bord). Kamperen of overnachten op straat is niet toegelaten. Maar je kan wel op een van onze campings terecht:

Camping De Molen


Camperpark Vogelenzang


[object Object]