Fire Is Gold 2019

Fire Is Gold is het nieuwe festival in Antwerpen. Op 24 augustus wordt het domein Middenvijver op de Antwerpse Linkeroever omgetoverd tot een urban festival waar muziek, fashion, sport en talks centraal staan.

Eerder Laundry Day, nu Fire Is Gold. Op 24 augustus gaat Fire Is Gold door op de Middenvijver op Linkeroever. Het is een festival dat zich richt op de urban community. Het zal een ontmoetingsplaats worden voor verschillende communities: in muziek, maar ook in fashion en sport.

Podia

Het festival zal bestaan uit 4 podia waar de vele aspecten van urban music vertegenwoordigd worden. De line-up wordt 3 april bekend gemaakt maar het festival kan voor haar programmatie rekenen op de steun van haar promotor FADED, het label Top Notch België, het Nederlandse Vunzige Deuntjes en de clubs Bloody Louis (Brussel) en Club 808 (Antwerpen).

Activiteiten

Er zal een sport area zijn waar bezoekers kunnen basketballen en meer. Ook vinder er workshops plaats rond street art en zal ook mode een plaats krijgen met de eigen merchandise.

Mode, street art en sport krijgen een platform om besproken te worden. Daarbij bieden ze de community een platform aan om na te denken over actuele socio-culturele onderwerpen binnen de muziekindustrie, lifestyle (bv seks, drugs...) en de wereld (bv de klimaatkwestie).

Fire Is Gold staat meer dan ooit voor een plaats waar alle vormen van expressie aangemoedigd worden, waar diversiteit gevierd wordt en waar iedereen gelijk is en zich verbonden voelt door een gedeelde liefde voor de community.

Praktisch

De ticketverkoop start op 3 april. Op 3 april kosten tickets slechts 20 euro. Op 6 april kosten ze 25 euro. Op 12 april wordt de algemene verkoop in gang gezet. Tickets kosten dan 35 euro.

 

Nicolas Legein

Contact
https://www.fire-is-gold.com/
info@fire-is-gold.com

Book now

Opening Days

From: 2019-08-24
6 12:00

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person: 25

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]