Fotowedstrijd "Port of Antwerp, your diamond view"

Het diamantjaar is hét moment bij uitstek om kennis te maken met de fascinerende wereld van diamant, daarom organiseert de Antwerpse diamantgemeenschap tal van boeiende activiteiten.

Het nieuwe Havenhuis, een architecturaal pareltje, is letterlijk en figuurlijk een eyecatcher. Geen toeval dat het gebouw doet denken aan een diamant. De Haven van Antwerpen en Antwerp World Diamond Centre organiseerden dit najaar een fotowedstrijd. De opdracht? Maak een foto van het nieuwe Havenhuis waardoor het zoveel mogelijk gelijkenissen heeft met een diamant. De 10 beste foto's worden nog tot 22 december in het Havenhuis geëxposeerd.

Tom Cornille

Contact

Book now

Opening Days

From: 2017-12-01 Until: 2017-12-22

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Bierpassieweekend - copyright Marlies Beckers

Bierpassieweekend

Tijdens het weekend van 22 tot 24 juni is de Groenplaats de verzamelplaats voor bierliefhebbers. Tijdens het Bierpassieweekend kan je meer dan 200 bieren proeven, voorgesteld door een twintigtal brouwerijen. 

Fiesta Europa - copyright Jan Crab

Fiesta Europa

Fiesta Europa is een gratis foodfestival met marktkramers uit alle windstreken van Europa die typische producten uit hun land aanbieden voor een prikje.

Jazz Middelheim - copyright Sigrid Spinnox

Jazz Middelheim

Jazz Middelheim bestaat al sinds 1969 en wordt gerekend tot de beste jazzfestivals van Europa. Jaarlijks in augustus verzamelen hier grote namen uit de jazzwereld. Het idyllische Park Den Brandt is een van de mooist denkbare decors voor een jazzfestival.

Antwerp Pride - copyright Sigridspinnox.com

Antwerp Pride

Antwerp Pride kleurt gayfriendly Antwerpen met party’s, sportmanifestaties, tentoonstellingen en culturele activiteiten.

[object Object]