Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Informatie over de gegidste rondleidingen, prijzen en hoe je kan reserveren.

Hoe reserveren?

Bij voorkeur drie weken voor het geplande bezoek neem je contact op met Booking & Ticketing van Visit Antwerpen (+32 3 338 95 30, tickets@visitantwerpen.be).
Reserveren kan per mail of telefonisch (van maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 16 uur). Bij reservatie ontvang je een bevestiging met een betaalopdracht. De betaling dient voldaan te zijn ten laatste 10 dagen voor het bezoek anders kunnen we de reservatie niet verzekeren.
 
Je kan ook online reserveren en dit tot ten laatste drie weken voor het geplande bezoek.
 

Goed om weten

 

Tarief

Het basistarief van een gidsbeurt bedraagt 75 euro en omvat een prestatie van maximaal 2 uur. Voor elk bijkomend aansluitend uur wordt 30 euro aangerekend. Het uurtarief wordt niet opgesplitst in kleinere tijdseenheden. Voor tentoonstellingen of speciale rondleidingen kunnen andere tarieven gelden.
 

Jan Crab

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Historische wandeling voor individuelen - copyright Jan Crab

Historische wandeling voor individuelen

Je wandelt van de Grote Markt met het prachtige Stadhuis, de Gildenhuizen en de Brabofontein naar de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. De toren prijkt met haar 123 meter hoog boven de stad en doet je verder lonken naar de 16de-eeuwse Vlaeykensgang, een oase van rust in het drukke stadscentrum en naar tientallen andere plekjes waarvan je het bestaan misschien zelfs nog niet kende.

Bezoek met gids Middelheimmuseum - copyright Joris Casaer

Bezoek met gids Middelheimmuseum

Net buiten de Antwerpse Ring bieden drie oude kasteelparken soelaas aan wie ruisende rust zoekt: het Nachtegalenpark, Den Brandt en het Middelheim. Het prachtige Middelheimbos herbergt een gerenommeerd openluchtmuseum. Slenter door groene lanen en bewonder meer dan 300 beeldhouwwerken - van Rodin tot Ai WeiWei. 

Bezoek met gids Museum Mayer van den Bergh - copyright SIGRIDSPINNOX.COM

Bezoek met gids Museum Mayer van den Bergh

Een pareltje van een museum. Deze authentieke woning herbergt de uitzonderlijke en kostbare kunstcollectie van verwoed kwaliteitsverzamelaar Fritz Mayer van den Bergh. Hier ontdek je de Dulle Griet van Pieter Brueghel de Oude, naast andere beroemde en bijzondere kunstschatten.

Bezoek met gids Rubenshuis - copyright SIGRIDSPINNOX.COM

Bezoek met gids Rubenshuis

Een luxueus stadspaleis met Italiaanse flair en een uniek museum. In de imposante woning met atelier die Rubens voor zichzelf ontwierp, zindert de ziel van een ongeëvenaarde wereldkunstenaar. Dwaal met je gids door de gangen die ook de groten der aarde betraden. 

Bezoek met gids Sint-Andrieskerk - copyright Dave Van Laere

Bezoek met gids Sint-Andrieskerk

Sint-Andries is de kerk van de 'parochie van miserie', de vroeger straatarme Sint-Andrieswijk. Toch kent de kerk een rijke geschiedenis, en ontsluit ze voor haar bezoekers schatkamers vol kunstwerken.

[object Object]