Getuigenissen - Meeting

“De conferentie verliep heel goed. De locaties waren goed en we hadden veel geluk met het weer. Het hoogtepunt was de rondwandeling en de welkomstreceptie van de Stad.”

Ontdek op deze pagina deze en andere testimonials en bekijk met eigen ogen hoe jouw congres of meeting er in Antwerpen kan uitzien.

"‘s Werelds grootste beurs voor projectlading en stukgoedindustrie. Al langer dan een decennium functioneert Breakbulk Europe als netwerkevent voor professionelen uit de industrie die zaken doen in Europa – of dat graag willen gaan doen. Meer dan 7.600 deelnemers waren op Breakbulk Europe 2016 aanwezig."
Breakbulk - Antwerp Expo

"ISWA World Congress 2015 in Antwerpen was een evenwichtige mix van internationaal gerenommeerde en spraakmakende sprekers, vertegenwoordigers van instituten en agentschappen van over de hele wereld die het afval- en grondstoffenbeleid bepalen, van interessante inzichten in de laatste wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen in de sector, en, bovenal, het bood veel gelegenheden om te netwerken en ervaringen uit te wisselen."
ISWA - Stadsschouwburg + Fortis @ Wapper

"De Marine Maintenance World Expo is een internationaal evenement met exposanten en bezoekers uit de hele wereld, voor eigenaren en exploitanten van scheepswerven, mensen die verantwoordelijk zijn voor het specificeren van onderhoudstechnologie en -apparatuur bij onderhouds-/reparatieservicebedrijven en droogdokken, directeuren van exploitatiebedrijven, scheepsinspecteurs en vlootonderhoudmanagers bij scheepvaartbedrijven over de hele wereld, offshore-platformen en marinevloten. "
Marine Maintenance - Antwerp Expo

"De bijeenkomst van het C-level over digitale transformatie en inzichten van Chief Digital Officers en Chief Data Officers. De focus is op de positie en de uitdagingen voor de CDO. Het is de eerste bijeenkomst in Belgiƫ over digitale transformatie voor ondernemingen en regering."
CDO (Chief Digital Officers) Conference - Felixarchief

"Drie dagen inspiratie in BelgiĆ«. Eurobest kwam vorig jaar drie dagen naar de Belgische stad Antwerpen om het beste van de creativiteit van het continent te vieren en de ontdekken. Er waren sculpturen gemaakt van afval, interactieve muziekvitrines, inspirerende gebeurtenissen bij hopen en de grootste viering van Europese creativiteit. Dat alles tegen de achtergrond van een van Europa’s meest bruisende steden."
Eurobest - Arenbergschouwburg

Lumecore I Toon Grobet

Contact





Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]