Getuigenissen - Travel trade & cruises

“Ik wilde jullie bedanken voor jullie tijd zodat dit een fantastische familie-uitstap werd. We zijn zo veel over Antwerpen te weten gekomen. Het is een prachtige stad.”

Bekijk op deze pagina deze en andere testimonials en ontdek hoe jouw programma in Antwerpen er kan uitzien. 

"Het was een geweldige famtrip en leuk je te hebben ontmoet. Mocht ik in de toekomst vragen hebben mbt Antwerpen klop ik zeker aan."
Agnes van Diogenes Reizen uit Nederland

"Hartelijk dank voor de enorme gastvrijheid in Antwerpen! Jullie hebben een verbazingwekkende stad en een knap land om in te leven. Ik zal zeker klanten sturen om naar de bezienswaardigheden te komen kijken en om de City Golf te komen uitproberen. Dank je voor de links.

Het is mijn bedoeling om bierrondleidingen in België te organiseren en de City Golf zou een interessante aanvulling op die rondleidingen kunnen zijn. Ik zal zeker contact met jullie opnemen als het zover is. "
Reneé van Boca Express Travel

"Ik wilde jullie bedanken voor jullie tijd zodat dit een fantastische familie-uitstap werd. We zijn zo veel over Antwerpen te weten gekomen. Het is een prachtige stad.

Ik zal binnenkort contact met je opnemen i.v.m. je aanbod. Volgende week zal ik beeldmateriaal voor mijn webinar met de agenten opvragen."
Jerry-Max van Air Promotion Group Usa Inc

"Dank je voor de heel leerrijke en plezante rondleiding door Antwerpen op dinsdag. Het is een schattige stad met enkele fantastische plekken en het heeft me veel ideeën gegeven!"
Louise van Chronos Technology Limited

"Dank je. Het was een erg leerrijke dag in Antwerpen en de workshop was ook echt de moeite waard. Ik zal te gepasten tijde contact opnemen, als we enkele groepen hebben die Antwerpen gaan bezoeken."
Erica van T4 Travel Ltd

"Dank je om ervoor te zorgen dat ons verblijf in Antwerpen zo leerrijk, plezant en goed gevuld was! In de luttele uren dat we daar waren, hebben we veel te horen en te zien gekregen, en ik waardeer het werk dat jullie geleverd hebben om dat allemaal voor elkaar te krijgen. De conferentie en de hele week waren fantastisch.
Het is een hele hoop informatie om te verwerken en ik doorloop de flyers en brochures rustig zodat ik het fris in het geheugen kan houden. Dank je voor jullie deel op onze ontdekkingstocht om alle wonderen, bezienswaardigheden, lekkere dingen en historische dingen die België aan reizigers te bieden heeft."

Luisa van Preferred Travel

Sigrid Spinnox

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]