Stadswinkel

De stadswinkel op de Grote Markt verzamelt al het beste van Antwerpen: hét adres voor wie een origineel Antwerps cadeau zoekt. Je vindt er Antwerpse streekproducten zoals bier, koffie, de bekende Antwerpse Handjes en Elixir d’Anvers. Er zijn ook boeken, kledingcollecties, gadgets en producten van de Zoo Antwerpen, de universiteit en de musea.  Een kleine selectie van deze producten vind je ook terug in het bezoekerscentrum Centraal Station.  

Aanbod

De stadswinkel bevindt zich samen met het bezoekerscentrum van Visit Antwerpen en Info Cultuur in één grote ruimte op de Grote Markt. Je kan dus makkelijk van de ene balie naar de andere lopen en souvenirs kopen, toeristische informatie vragen en tickets voor culturele evenementen reserveren.  Een greep uit de producten die je in de stadswinkel kan kopen:

Antwerpse streekproducten:
Kledij, accessoires en gadgets voorzien van Antwerpse iconen zoals de Kathedraal en de Boerentoren:
Daarnaast vind je er tal van spullen voor de allerkleinsten, juwelen, boeken, dvd’s over Antwerpen, producten van de Zoo, de Universiteit Antwerpen en de Antwerpse musea maar ook unieke en hippe handtassen uit gerecycleerd materiaal van Binnenste Buiten, een sociaal project waarmee je het goede doel steunt. 
 

Je kan in de stadswinkel gratis op het internet, via wifi. Er is ook een pc aanwezig om informatie over de stad op te zoeken.
 
Openingsuren: dagelijks van 10 tot 17 uur
Sluitingsdagen: 25 december & 1 januari 
 

Bezoekerscentrum Centraal Station

Op weg naar de trein of net aangekomen in het station Antwerpen Centraal?   Breng dan zeker een bezoekje aan ons nieuw bezoekerscentrum in het Centraal Station.  Je kan er niet alleen terecht voor informatie maar ook voor lekkere streekproducten,  leuke souvenirs of originele gadgets.   Met de Antwerp City Card geniet je ook hier 10 % korting op je aankopen.

Openingsuren: dagelijks van 9 tot 17 uur 
Sluitingsdagen: 25 december & 1 januari

Antwerp City Card: 10% korting op je aankopen

Koop online

Je bent niet in de mogelijkheid om je naar Antwerpen te verplaatsen, geen probleem voortaan kan je ook via onze webshop een leuk Antwerps souvenir of cadeautje kopen.

Jonathan Ramael

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]