The Antwerp Story

Bezoek de gloednieuwe attractie The Antwerp Story in Het Steen, de perfecte introductie op Antwerpen. Volg het parcours en ga kamer na kamer op reis door de stad én door de tijd. Ontdek wat deze stad zo uniek maakt, ontmoet de mensen die er wonen en doe inspiratie op voor je verdere bezoek aan Antwerpen. 

Boeiend parcours door 11 kamers

The Antwerp Story huist in het vernieuwde Steen, het oudst bewaarde gebouw van de stad. Volg het parcours door elf kamers en leer alles over de geschiedenis en identiteit van de stad. Maak kennis met de wijken, de musea en bekende Antwerpenaars. Of je nu voor de eerste keer in Antwerpen bent, of de stad al heel goed kent, The Antwerp Story is voor iedereen het perfecte begin van een geslaagd stadsbezoek. 

Origineel en verrassend

The Antwerp Story is niet zomaar een attractie. In elke kamer ontdek je het Antwerpse verhaal op een originele en verrassende manier. Wat dacht je van een maquette van de Boerentoren waar je kan inzitten? Of een 360°-projectie van de haven? Of een hologram van een mode-ontwerper? Over gans het parcours krijg je tips voor je verdere bezoek aan de stad. Hou je smartphone en/of notitieboekje zeker bij de hand. 

Voor jong en oud

The Antwerp Story eindigt op het dakterras van Het Steen. Geniet hier van een fantastisch uitzicht over stad, haven en rivier. Je merkt het: The Antwerp Story is een boeiende attractie voor jong en oud. Reken ongeveer anderhalf uur tijd voor je bezoek, zo heb je nog genoeg tijd over voor de rest van je verblijf in Antwerpen.  

Bezoek ook het Visitor Center in Het Steen. Hier krijg je meer informatie over bezienswaardigheden en kan je tickets kopen voor wandelingen of culturele evenementen. Spreek gerust de enthousiaste medewerkers aan om advies te vragen.

 

Matthias De Boeck

Contact

Steenplein 1
Antwerpen
+32 32 32 01 03
http://www.hetsteen.be/
info@visitantwerpen.be

Book now

Opening Days

From: NaN-NaN-NaN Until: ...

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person: 7

Reduction rates

0 - 5 jaar: .

6 - 17 jaar: 5.

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]