Visitor Center

Welkom in het gloednieuwe Visitor Center van Antwerpen. Of je nu wil weten wat er dit weekend in Antwerpen gaat gebeuren, of je op zoek bent naar advies over een attractie of een wandeling, het Visitor Center is waar je moet zijn voor informatie. Hier scoor je ook heel veel leuke Antwerpse producten, voor jezelf en voor je vrienden. 

Inspiratie en advies

Van een stadsplan tot wandelingen en fietsroutes, in het Visitor Center vind je alles wat je nodig hebt voor een leuk bezoek aan Antwerpen. Loop op je gemak rond, bekijk de brochures en laat je inspireren. Heb je een vraag of wil je advies? Spreek onze meertalige medewerkers aan. Ze helpen je graag verder met insider tips en leuke weetjes. Ben je geïnspireerd en wil je ineens een ticket boeken voor een museum of activiteit in de stad? Ook dat kan in het Visitor Center. 

Leuke gadgets en lekkere streekproducten

Het Visitor Center is hét adres als je een origineel Antwerps cadeau zoekt. Van streekproducten als bier, koffie en Antwerpse Handjes tot boeken, gadgets en T-shirts. Het aanbod verandert regelmatig dus blijven terugkomen is de boodschap. Geraak je niet in Antwerpen, maar wil je toch een tof cadeau kopen? Goed nieuws: heel wat Antwerpse producten vind je ook in onze webshop. Klikken en bestellen, lekker gemakkelijk. 

Ontdek nog meer in Het Steen

Wil je op korte tijd heel veel te weten komen over Antwerpen? Bezoek dan de nieuwe attractie The Antwerp Story op de eerste verdieping. Of trek naar het dakterras van Het Steen voor een fenomenaal uitzicht over stad, haven en rivier. Ook na je bezoek aan de stad ben je hier welkom. In onze lounge is het heerlijk nagenieten. Deel gerust je ervaringen met onze medewerkers, dat is altijd fijn. 

Je hoeft natuurlijk niet te wachten tot je in Antwerpen bent om je vragen te stellen. Spreek ons gerust aan op Facebook, Instagram of via www.visitantwerpen.be en we zorgen voor een snel antwoord. 

En je mag ons ook altijd bellen of e-mailen: 32 3 232 01 03 | info@visitantwerpen.be

Veel plezier in Antwerpen!

 

Matthias De Boeck

Contact

Steenplein 1
Antwerpen
+32 32 32 01 03
https://www.visitantwerpen.be/nl
info@visitantwerpen.be

Book now

Opening Days

From: NaN-NaN-NaN Until: ...
1 10:00 - 18:00
2 10:00 - 18:00
3 10:00 - 18:00
4 10:00 - 18:00
5 10:00 - 18:00
6 10:00 - 18:00
0 10:00 - 18:00

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]