Huisbrouwerij 't Pakhuis

In ’t Pakhuis op het Zuid wordt nog op authentieke wijze bier gebrouwen. 

In 't Pakhuis wordt er enkel met natuurlijke grondstoffen gewerkt wordt, zonder filtering en pasteurisatie. Dankzij een nauwkeurig brouwproces en het vakmanschap van de brouwers worden hier unieke bieren geproduceerd.
 
Je kan er even binnenstappen om de bieren te proeven of uitgebreid tafelen met een klein of groot gezelschap. Op de kaart staan streekgerechten, vaak bereid met het huisgemaakt bier. Ook de suggesties worden vaak aangeboden in combinatie met de huisbieren. Voor groepen is er een waaier aan mogelijkheden: van buffetten tot gastronomische meergangenmenu’s.  
 
Dagelijks kan je deelnemen aan een rondleiding in het Nederlands, Frans, Duits of Engels. De tour is inclusief een degustatie van de huisbieren en duurt ongeveer 45 minuten. 

Huisbrouwerij 't Pakhuis

Contact

Vlaamsekaai 76
Antwerpen
+32 3 238 12 40
http://www.pakhuis.info/index.php/nl/
info@pakhuis.info

Book now

Opening Days

From: NaN-NaN-NaN Until: ...

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: true.

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

De Koninck - Antwerp City Brewery - copyright Marlies Beckers

De Koninck - Antwerp City Brewery

Sinds jaar en dag worden de bieren van De Koninck, waaronder het befaamde “Bolleke”, gebrouwen  aan de Mechelsesteenweg. Stadsbrouwerij De Koninck opende in 2015 een belevingscentrum en zette daarmee zijn deuren open voor het grote publiek. In het centrum volg je een parcours waarbij je het verhaal van de brouwerij hoort, ziet en proeft. Ook op de site van De Koninck vind je een culinair mini-stadje, waar je chocolade, kaas, vleeswaren en brood proeft en waar je zelfs op restaurant kan. 

Bier in Antwerpen - copyright Jan Crab

Bier in Antwerpen

De Belgische bieren zijn wereldberoemd en Antwerpen is een uitstekende plek om je erin te verdiepen. De Antwerp City Brewery van brouwerij De Koninck biedt je een ideale introductie tot de wereld van het bier. Ook in huisbrouwerij Het Pakhuis kan je proeven van op authentieke wijze gebrouwen bier. Daarnaast zijn er tal van typische bruine cafés met vaak tientallen en soms honderden soorten Belgisch bier op de kaart. 

Blog: Brussels Beer Challenge - copyright Bart Van der Perre

Blog: Brussels Beer Challenge

Antwerpen en bier, dat is letterlijk een gouden combinatie. Met verschillende evenementen in het teken van het gouden gerstenat kunnen we zonder overdrijven van een heus ‘bierjaar’ spreken. Denk maar aan de 16e editie van het Bierpassieweekend, de immer gesmaakte Bollekesfeesten, het Modest Bier Festival dat zo’n 5.000 bezoekers mocht verwelkomen, de eerste editie van Brouwplus dat zich volledig op hobbybrouwers toespitste en de opening van het De Koninck Experience Centre. En dat is nog niet alles. Culinair blogger Coolinary brengt verslag uit van een internationale bierwedstrijd: de Brussels Beer Challenge. 

[object Object]