Jan Plezier

Verken de haven gedurende een 90 minuten durende rondvaart en geniet  van unieke zichten op de bedrijvigheid in de Antwerpse haven.

Tijdens de rondvaart kan je zien hoe de haven gegroeid is.  Aanvankelijk lagen de kades in de stad en met elke uitbreiding schoof de haven verder op naar het noorden. Je krijgt een beeld van de bedrijvigheid op de terminals, je vaart langs reusachtige schepen van honderden meters lang kortom je krijgt een idee van hoe gigantisch de haven eigenlijk wel is.  

Tijdens de rondvaart kan je met je eigen smartphone een gratis audiovisuele tour oproepen via https://www.touringapp.com/.  Het paswoord ontvang je aan boord.   

Voor meer details over de afvaarten en tarieven, ga naar: http://www.janplezier.be.

Jan Plezier

Contact

Rerum Novarumlaan 132
Antwerpen

http://www.janplezier.be
info@janplezier.be

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Antwerp City Card: 25% korting op de havenrondvaart

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

MAS | Museum aan de Stroom - copyright Foto Sarah Blee | Neutelings Riedijk Architecten

MAS | Museum aan de Stroom

Op het hippe Eilandje, de havenbuurt van Antwerpen, staat sinds 2011 het MAS, het Museum aan de Stroom. Het is dé plek waar de stad en de haven elkaar ontmoeten.

Naar Antwerpen met een schip - copyright Jan Crab

Naar Antwerpen met een schip

Met een schip aanmeren in Antwerpen is een unieke ervaring. De zeecruises meren aan in het centrum van de stad, van op de loopbrug zien je onmiddellijk de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. De cruiseterminal ligt op vijf minuten wandelen van het historisch stadscentrum, de belangrijkste winkelstraten en vele cafés en restaurants.

Flandria - copyright Jan Crab

Flandria

Een rondvaart met de Flandria boot is dé perfecte manier om Antwerpen en de Schelde op een andere manier te ontdekken. Dagelijks zijn er diverse rondvaarten vanaf Het Steen aan Steenplein.

[object Object]