Joaillerie du Centre

Joaillerie du Centre, in hartje diamantwijk, is een familiebedrijf met een grote passie voor juwelen. Joaillerie du Centre ontwerpt, vervaardigt en levert juwelen, edelstenen, diamanten en parels van hoge kwaliteit. Al je ideeën kunnen naar wens uitgevoerd worden in eigen atelier. Van eenvoudige herstellingen, transformaties tot nieuwe creaties.

Joaillerie du Centre startte in 1956, intussen is de zaak uitgegroeid tot een familiebedrijf met een grote passie voor juwelen. Dankzij hun kennis en ervaring is deze zaak in hartje diamantwijk intussen een gevestigde waarde. Joaillerie du Centre ontwerpt, vervaardigt en levert juwelen, edelstenen, diamanten en parels van hoge kwaliteit. Al je ideeën kunnen naar wens uitgevoerd worden in eigen atelier. Van eenvoudige herstellingen, transformaties tot nieuwe creaties.

“Na 60 jaar en derde generatie is ‘Antwerp’s Most Brilliant’, de kroon op het juweel!
Deze erkenning is dan ook een ‘must’ voor de klanten die daarbij de garantie genieten van het volle vertrouwen, persoonlijke service en uitmuntende kwaliteit. Daarom zijn wij trots als lid van Antwerp’s Most Brilliant onze klanten de nodige ondersteuning te mogen aanbieden.”

Joaillerie du Centre

Contact

Vestingstraat 14
Antwerpen
+32 32 33 30 10
http://www.jewelsdc.be
info@jewelsdc.be

Book now

Opening Days

From: NaN-NaN-NaN Until: ...
1 09:00 - 12:30 13:30 - 18:00
2 09:00 - 12:30 13:30 - 18:00
3 09:00 - 12:30 13:30 - 18:00
4 09:00 - 12:30 13:30 - 18:00
5 09:00 - 12:30 13:30 - 18:00
6 11:00 - 17:00

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Juwelen Henri Dom - copyright Noortje Palmers

Juwelen Henri Dom

Voor juwelen met diamanten en parels ben je bij Juwelen Henri Dom aan het juiste adres. De zaak verkoopt parels voor ieders budget. De parelsnoeren worden bovendien in het eigen werkhuis geknoopt. Service en vakkennis hebben er nog volop betekenis.

Juwelen Orogem - copyright Juwelen Orogem

Juwelen Orogem

Drie generaties diamantairs vormen de basis van juweliershuis Orogem, al 35 jaar zijn ze lid van de Antwerpse Diamantclub. Grootvader Van Camp had jarenlang de leiding over een diamantslijperij. De zoon breidde die passie verder uit naar natuurlijk gekleurde diamant. Sinds 2007 wordt het team versterkt door de kleinzoon, die zich toelegt op juwelen.

Van der Veken Juweliers - copyright Van der Veken Juweliers

Van der Veken Juweliers

J.M.C. Van der Veken is een Belgisch 'haute joaillerie'-atelier.

Diamani Jewels - copyright Noortje Palmers

Diamani Jewels

Diamani Jewels vind je in de Antwerpse Diamantclub, de oudste diamantbeurs ter wereld en het centrum van de internationale diamanthandel. Patrick de Landtsheer verhandelt in zijn 'Joaillerie du Club' diamanten en exclusieve juwelen, vervaardigd in eigen atelier.

Diamond Blue - copyright Diamond Blue

Diamond Blue

Diamond Blue is gespecialiseerd in fijne juwelen van 18 karaat goud met diamanten en gekleurde edelstenen. Een gecertificeerd diamantexpert maakt deel uit van het team en adviseert je ter plaatse.

[object Object]