Juwelen Henri Dom

Voor juwelen met diamanten en parels ben je bij Juwelen Henri Dom aan het juiste adres. De zaak verkoopt parels voor ieders budget. De parelsnoeren worden bovendien in het eigen werkhuis geknoopt. Service en vakkennis hebben er nog volop betekenis.

Al meer dan 30 jaar is Juwelen Henri Dom gespecialiseerd in juwelen met diamant en parels. In de jaren ’60 begon Henri Dom als diamantklover in het Antwerpse Diamantkwartier. Zo leerde hij de diamant in al zijn facetten kennen: van een ruwe steen tot een schitterende briljant. In 1982 startte hij zijn eigen juwelenzaak. In 1988 startten Henri en dochter Ingrid vervolgens met de rechtstreekse invoer van parels. Daardoor kende de firma Juwelen Henri Dom een grote evolutie. Ondertussen is het familiebedrijf uitgebreid. Niet alleen het personeelsbestand is gegroeid, ook de winkelruimte is verdubbeld. Er is nu een aparte winkel voor de groothandel en een apart gedeelte voor de kleinhandel. Juwelen Henri Dom verkoopt parels voor ieders budget. Het knopen van de parelsnoeren gebeurt bovendien in het eigen werkhuis. Service en vakkennis staan centraal.
 
“Kwaliteit en service is heel belangrijk voor ons. Dit label is een bevestiging dat onze correcte manier van werken vruchten afwerpt. Het geeft een meerwaarde aan onze zaak.”

Noortje Palmers

Contact

Vestingstraat 53
Antwerpen
+32 32 33 94 88
http://www.parelsdom.be
info@parelsdom.be

Book now

Opening Days

From: NaN-NaN-NaN Until: ...
1 09:00 - 17:30
2 09:00 - 17:30
3 09:00 - 17:30
4 09:00 - 17:30
5 09:00 - 16:30

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Juwelen Orogem - copyright Juwelen Orogem

Juwelen Orogem

Drie generaties diamantairs vormen de basis van juweliershuis Orogem, al 35 jaar zijn ze lid van de Antwerpse Diamantclub. Grootvader Van Camp had jarenlang de leiding over een diamantslijperij. De zoon breidde die passie verder uit naar natuurlijk gekleurde diamant. Sinds 2007 wordt het team versterkt door de kleinzoon, die zich toelegt op juwelen.

Van der Veken Juweliers - copyright Van der Veken Juweliers

Van der Veken Juweliers

J.M.C. Van der Veken is een Belgisch 'haute joaillerie'-atelier.

Diamani Jewels - copyright Noortje Palmers

Diamani Jewels

Diamani Jewels vind je in de Antwerpse Diamantclub, de oudste diamantbeurs ter wereld en het centrum van de internationale diamanthandel. Patrick de Landtsheer verhandelt in zijn 'Joaillerie du Club' diamanten en exclusieve juwelen, vervaardigd in eigen atelier.

Diamond Blue - copyright Diamond Blue

Diamond Blue

Diamond Blue is gespecialiseerd in fijne juwelen van 18 karaat goud met diamanten en gekleurde edelstenen. Een gecertificeerd diamantexpert maakt deel uit van het team en adviseert je ter plaatse.

Diamond Blue - copyright Diamond Blue

Diamond Blue

Diamond Blue is gespecialiseerd in fijne juwelen van 18 karaat goud met diamanten en gekleurde edelstenen. Een gecertificeerd diamantexpert maakt deel uit van het team en adviseert je ter plaatse.

[object Object]