Juwelenhuis Ruys

Juwelenhuis Ruys is al 160 jaar een familiezaak, momenteel onder leiding van de 5de generatie. Het staat niet alleen bekend voor hun ruim aanbod aan diamanten en edelstenen, gouden en zilveren juwelen en zilverwerk, maar ook om het unieke gebouw en de uitzonderlijke art nouveau winkelinrichting.

Wij zijn een 160-jarige familiezaak met naam Juwelenhuis Ruys en bekend als één van de mooiste winkelpanden van Antwerpen .Wij zijn het traditionele juwelenhuis bij uitstek met een ruim aanbod voor jong en oud aan diamanten , edelstenen, juwelen, uurwerken en zilverwerk .Voor diamantliefhebbers hebben wij uit betrouwbare bronnen te bieden voor kleine en grote budgeten en zorgen wij zowel voor de diamant van uw dromen als voor het juweel dat u ermee wenst te maken . Ook om een kijkje te nemen , een inlichting , een herstelling of een goede raad bent u altijd welkom in onze winkel van dinsdag tot en met zaterdag zonder ophouden van 10h30 tot 17h30 of op afspraak .

“Onze 160-jarige Antwerpse vertrouwenszaak kon gewoon niet zonder dit kwaliteitslabel. Antwerpen is een goudmijn voor diamantliefhebbers en voor hen wordt het label een betrouwbare wegwijzer voor wat ze moeten weten en waar ze moeten zijn om hun droom aan een billijke prijs te verwezenlijken,” stelt Jean van der Haegen, zaakvoerder Juwelenhuis Ruys.

Noortje Palmers

Contact

Sint-Jorispoort 26
Antwerpen
+32 32 32 49 65
http://www.ruys.be
ruys@skynet.be

Book now

Opening Days

From: NaN-NaN-NaN Until: ...
2 10:00 - 18:00
3 10:00 - 18:00
4 10:00 - 18:00
5 10:00 - 18:00
6 10:00 - 18:00

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Juwelen Henri Dom - copyright Noortje Palmers

Juwelen Henri Dom

Voor juwelen met diamanten en parels ben je bij Juwelen Henri Dom aan het juiste adres. De zaak verkoopt parels voor ieders budget. De parelsnoeren worden bovendien in het eigen werkhuis geknoopt. Service en vakkennis hebben er nog volop betekenis.

Juwelier Slaets - copyright Noortje Palmers

Juwelier Slaets

Juwelier Slaets is een leidinggevend juweliershuis in België en vierde in 2014 zijn 110-jarige bestaan.

Juwelier Slaets - copyright Noortje Palmers

Juwelier Slaets

Juwelier Slaets is een leidinggevend juweliershuis in België en vierde in 2014 zijn 110-jarige bestaan.

Juwelen Orogem - copyright Juwelen Orogem

Juwelen Orogem

Drie generaties diamantairs vormen de basis van juweliershuis Orogem, al 35 jaar zijn ze lid van de Antwerpse Diamantclub. Grootvader Van Camp had jarenlang de leiding over een diamantslijperij. De zoon breidde die passie verder uit naar natuurlijk gekleurde diamant. Sinds 2007 wordt het team versterkt door de kleinzoon, die zich toelegt op juwelen.

Van der Veken Juweliers - copyright Van der Veken Juweliers

Van der Veken Juweliers

J.M.C. Van der Veken is een Belgisch 'haute joaillerie'-atelier.

[object Object]