Kalender - Travel trade & cruises

Of het nu cultuur, sport of amusement is, evenementen in Antwerpen zijn talrijk en kleurrijk. Het hele jaar door zijn er festivals, tentoonstellingen en andere evenementen.

We selecteerden enkele evenementen die je niet mag missen als je een programma in Antwerpen wil samenstellen. Contacteer ons als je hierover meer informatie wil.

Winkelzondagen

Elke eerste zondag van de maand zijn er heel wat winkels open in het historisch centrum van Antwerpen. Het aanbod is zeer breed: mode, design, antiek, delicatessen en vintage. Allemaal op wandelafstand in een stad tegelijk hip en historisch, cool en klassiek en trendy en traditioneel is.

SHOW2017

Jaarlijkse modeshow van de studenten van de befaamde Antwerpse modeacademie. Een internationale jury beoordeelt de creaties.

Future Encounters – MAS

Future Encounters is een grote kunstexpo in het MAS waarbij de schoonheid van de kunst centraal staat. Bezoekers genieten van ongeveer 120 uiteenlopende kunstwerken: van schilderijen en sculpturen over video tot installaties en textiel. De expo is een showroom van artistieke schoonheid uit diverse tijden en culturen. Verwacht je ook aan dagelijkse performances. 

Smaakmeesters

Tijdens het culinaire evenement Smaakmeesters verandert Antwerpen in één grote food market. Tal van horecazaken staan te popelen om hun vakmanschap te delen en bezoekers culinair te verwennen. 

Opening DIVA en diamantexpo MAS

Voorjaar 2018 opent in het historisch centrum van Antwerpen DIVA, een unieke publieksbeleving rond de betoverende wereld van diamanten, juwelen en edelsmeedkunst in de stad. De tentoonstelling ‘Objecten van verlangen’ in het MAS sluit hier perfect bij aan (18/10/2017-14/01/2018)

Winter in Antwerpen 2017

Winter in Antwerpen: dat is de kerstmarkt en nog veel meer. Tijdens het eindejaar geniet je in de binnenstad van gezellige sfeer op pleinen en in winkelstraten, een openlucht ijspiste, een winterbar, originele en leuke winkels, extra winkelzondagen en tal van verrassingen.

Ontdek alle evenementen in Antwerpen.

SIGRIDSPINNOX.COM

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]