Meet us here

Benieuwd op welke congressen, beurzen en expo’s wij dit jaar te vinden zijn? Deze pagina geeft een overzicht van alle evenementen waar Visit Antwerpen in 2018 aanwezig zal zijn. Maak snel een afspraak of kom gewoon eens langs een van onze stands zodat we je alle nieuwigheden over Antwerpen kunnen vertellen.

 

IMEX - Frankfurt
15/05/2018 – 17/05/2018

Op deze internationale meetingbeurs vertegenwoordigen we onze bestemming Antwerpen op de stand van Visit Flanders met als focus het aantrekken van associatie meetings.

 

ICCA - Ljubljana
09/07/2018 – 11/07/2018

De associatie ICCA, International Congress and Convention Association is onderverdeeld in verschillende werkgroepen (chapters) die rond “best practice”, onderzoek en benchmark, belangenbehartiging en trends in de meeting sector werken.  ICCA organiseert jaarlijks een congres voor alle leden met internationale sprekers uit de industrie

 

ASEA  -  Chicago
18/08/2018 – 21/08/2018

We nemen samen met Visit Flanders deel aan ‘American Society of Association Executives Annual Meeting’. Tijdens deze beurs worden 3000 meeting en congres planners verwacht van associaties met vestiging in de Verenigde Staten.

 

Mice Networking Event -  Manchester
september 2018

Het 'MICE Networking Event' wordt in samenwerking met Flanders Investment & Trade georganiseerd door Toerisme Vlaanderen. We zullen er een 40-tal meeting- en eventplanners van corporate bedrijven, agentschappen en associaties ontmoeten.

 

Inspiration Benelux - Brussel
28/09/2018

The Inspiration Seminar is een netwerkevent waarop +/- 130 decision makers van bedrijven uit de Benelux worden uitgenodigd en waar verschillende congressteden/ venues worden voorgesteld aan de hand van presentaties. Bestemmingen, hotels & venues krijgen de kans om hun bestemming/bedrijf voor te stellen bij de aanwezige deelnemers. Het doel is te netwerken met de deelnemers en hen te overtuigen in de toekomst congressen en meetings in Antwerpen te organiseren.

 

Salon Meedex International By Réunir - Parijs
20/09/2018 – 21/09/2018 

Tijdens de Réunir International Show in Parijs komen organisatoren van seminaries en congressen alles te weten over MICE op een internationaal niveau.

 

VIP association Networking event - Genève
oktober 2018

De 'VIP Associations Networking Event  is een business 2 business avondevenement met aanwezigheid van een 10-tal zorgvuldig geselecteerde,  vooraf gekwalificeerde en gecontroleerde meeting- en congresplanners van internationale associaties met hoofdkwartier in de regio rond Genève.

 

ICCA Annual Meeting - Dubai
11/11/2018 – 14/11/2018


De associatie ICCA, International Congress and Convention Association is onderverdeeld in verschillende werkgroepen (chapters) die rond “best practice”, onderzoek en benchmark, belangenbehartiging en trends in de meeting sector werken. ICCA organiseert jaarlijks een congres voor alle leden met internationale sprekers uit de industrie.

 

IBTM World The Global Meetings & Events Expo
27/11/2018 – 29/11/2018

Op deze internationale meetingbeurs vertegenwoordigen we onze bestemming samen met andere Antwerpse partners.

 

Op een van de evenementen een ontmoeting inplannen? Klik dan door naar de contactpagina en neem contact met ons op.

(c) Stad Antwerpen

Contact
http://www.visitantwerpen.be/nl/business

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]