Oriane

Oriane is de nieuwe vestiging van de familiezaak Diamond Blue met meer dan 30 jaar ervaring en is gelegen in het historische centrum. Zij zijn gespecialiseerd in de verkoop van fijne juwelen van 18 karaat goud met diamanten en edelstenen.

Met Oriane heeft de jarenlange bekende familiezaak Diamond Blue er een vestiging bij in Antwerpen. De nieuwe winkel is gelegen in het historisch centrum van Antwerpen vlakbij het nieuwe belevingscentrum voor diamant, edelsmeedkunst en juwelen dat de deuren opent in 2018. Met meer dan 30 jaar ervaring in de verkoop van juwelen en diamanten, vind je bij Oriane zeker een mooi juweel of diamant, en kan je tegelijkertijd genieten van het prachtige zicht over de oude stad. Een gecertificeerd diamantexpert maakt deel uit van het team en adviseert je ter plaatse, volgens jouw wensen en binnen jouw budget. De winkels zijn ook open op zon- en feestdagen.

“Na jaren van hard werken en eerlijk zaken doen om de beste service en juwelen te garanderen en de wensen van onze klanten centraal te zetten, beschouwen wij het ‘Antwerp’s Most Brilliant’-label als een beloning voor onze prestaties en optimale kwaliteit. Eerlijkheid heeft zijn prijs.”

[object Object]

Contact

Suikerrui 13-15
Antwerpen

http://www.tomjewelry.be/oriane
info@tomjewelry.be

Book now

Opening Days

From: NaN-NaN-NaN Until: ...
1 10:30 - 18:30
2 10:30 - 18:30
3 10:30 - 18:30
4 10:30 - 18:30
5 10:30 - 18:30
0 11:00 - 19:00

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Juwelen Henri Dom - copyright Noortje Palmers

Juwelen Henri Dom

Voor juwelen met diamanten en parels ben je bij Juwelen Henri Dom aan het juiste adres. De zaak verkoopt parels voor ieders budget. De parelsnoeren worden bovendien in het eigen werkhuis geknoopt. Service en vakkennis hebben er nog volop betekenis.

Juwelenhuis Ruys - copyright Noortje Palmers

Juwelenhuis Ruys

Juwelenhuis Ruys is al 160 jaar een familiezaak, momenteel onder leiding van de 5de generatie.

Juwelier Slaets - copyright Noortje Palmers

Juwelier Slaets

Juwelier Slaets is een leidinggevend juweliershuis in België en vierde in 2014 zijn 110-jarige bestaan.

Juwelier Slaets - copyright Noortje Palmers

Juwelier Slaets

Juwelier Slaets is een leidinggevend juweliershuis in België en vierde in 2014 zijn 110-jarige bestaan.

Juwelen Orogem - copyright Juwelen Orogem

Juwelen Orogem

Drie generaties diamantairs vormen de basis van juweliershuis Orogem, al 35 jaar zijn ze lid van de Antwerpse Diamantclub. Grootvader Van Camp had jarenlang de leiding over een diamantslijperij. De zoon breidde die passie verder uit naar natuurlijk gekleurde diamant. Sinds 2007 wordt het team versterkt door de kleinzoon, die zich toelegt op juwelen.

[object Object]