Pateekesweek

De populaire Antwerpse Pateekesweek zet de patissiers, koffiehuizen en tearooms in Antwerpen in de kijker. Het is een proeverroute voor al wie van pateekes, gebak en koffie of thee houdt. In 2018 loopt de pateekesweek van vrijdag 2 februari tot en met zondag 11 februari 2018. Deze editie staat in het thema Zout&Zoet.   

Koop de pateekespas

Als je wil deelnemen aan de pateekesweek koop dan een pateekespas. Deze is verkrijgbaar bij alle deelnemende zaken en bij de bezoekerscentra van Visit Antwerpen op de Grote Markt en in het Centraal Station.
 
De pateekespas kost 10 euro en bevat 10 bonnetjes die je kan inwisselen bij de deelnemende handelszaken. De pateekes, koffie of ander lekkers dat je krijgt, heeft een waarde die ruim hoger is dan het aankoopbedrag van de pateekespas. Je kan maximaal 2 coupons per pateekespas bij eenzelfde winkelier verbruiken. Het is normaal gezien niet voorzien dat je de producten in de winkel nuttigt.

Inclusief bezoek aan tentoonstelling

Bij de pateekespas ontvang je ook een brochure met informatie over de deelnemende handelszaken én een inkomkaart (ter waarde van 7 euro) voor de tentoonstelling “Expo Zout&Zoet” op de eerste verdieping van Mercado op de Groenplaats, ex-postgebouw.  Met de pateekespas van 10 euro krijg je dus zeker het dubbel in aankoopwaarde terug.
 
Zin om nog meer lekkers te ontdekken? Dit zijn de Antwerpse streekproducten. 
 

Jonathan Ramael

Contact


Antwerpen

http://www.antwerpenkoekenstad.be/pateekesweek/

Book now

Opening Days

From: 2018-02-02 Until: 2018-02-11

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person: 10

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Smikkel Smakkel - copyright Jan Crab

Smikkel Smakkel

Elke stad heeft zijn eigen traditionele lekkernijen. Ook Antwerpen: de handjes, het bolleke, en de filet d’Anvers. Maar onze Koekenstad heeft veel meer culinaire verwenningen voor jou in petto. Je gids loodst je langs de mooiste plekjes en de lekkerste geneugten van ‘t Stad. Om duimen en vingers bij af te likken.

Blog: Chocolatier Jitsk - copyright © Diego Franssens

Blog: Chocolatier Jitsk

Wie België zegt, die denkt onherroepelijk aan ons talrijk aanbod uitstekende bieren en onze wereldvermaarde chocolade. Geen evidente combinatie, maar toch weten beiden elkaar wonderwel te vinden. In navolging van de gerenommeerde kaasaffineurs Van Tricht heeft de piepjonge chocolatier Jitsk Heyninck immers zijn intrek heeft genomen in de gebouwen van stadsbrouwerij De Koninck.

Proeven van diamant - copyright Pat Verbruggen

Proeven van diamant

Bij een feestjaar horen ook lekkernijen.

[object Object]