Antwerp City Card

De tijd vliegt in een stad die zo veel te bieden heeft als Antwerpen. Besteed hem dus slim en koop een Antwerp City Card. Deze kaart is je handige en voordelige gids om de stad te ontdekken. Afhankelijk van je tijd in Antwerpen kies je voor een formule van 24, 48 of 72 uur. Je krijgt gratis toegang of korting tot alle must-sees in de stad én je kan er gratis mee het openbaar vervoer gebruiken. 

Van zaterdag 9 december 2017 tot en met zondag 7 januari 2018 verwelkomt Antwerpen je in een magisch winterwonderland. Alle ingrediënten voor een verrassende wintervakantie overgieten we dit jaar bovendien met een diamantsausje. Zo schitter je het eindejaar tegemoet.  Profiteer nu van de wintereditie van de city card.    Met het winter voucherboekje op zak schittert je bezoek aan Antwerpen nog meer

 

Het beste van Antwerpen

Antwerpen heeft genoeg te bieden om je een leven lang verwonderd te houden. Maar jij hebt maar een weekend of midweek en de tijd vliegt. Daarom kozen wij de absolute toppers uit het rijke aanbod van de stad: de kathedraal, het Rubenshuis, het MAS, Stadsbrouwerij De Koninck, ... Jij mag er gratis binnen met je Antwerp City Card.
 
Om overal snel te geraken, kan je met je City Card ook gratis gebruik maken van het openbaar vervoer tijdens de geldigheidsperiode van je kaart én krijg je toegang tot goedkope huurfietsen.
 
Ontdek snel de volledige lijst met voordelen.

Eén kaart, drie formules

De Antwerp City Card vertelt je wat je het best doet in de stad, maar niet wanneer. Dat bepaal jij. Je hebt de keuze uit drie formules.
 
Een Antwerp City Card van 24 uur heb je al voor 27 euro. Wil je niets missen en het maximum uit je kaart halen, dan maak je er een heuse citytrip van en kies je voor een kaart van 48 uur (35 euro) of 72 uur (40 euro). Je tijd begint te lopen op het moment dat je de kaart voor de eerste keer gebruikt.

Wintereditie Antwerp CITY CARD

Deze winter steekt er een extra voucherboekje bij de City Card met kortingen en fijne extra’s die je kan verkrijgen tijdens de periode van Winter in Antwerpen, om je nog meer magische momenten te bezorgen.   Met dit voucherboekje geniet je van een gratis romantisch ritje op het reuzenrad om al het moois in de stad te overschouwen. Even zwaaien naar de kinderen, die ontelbaar veel rondjes draaien op de indrukwekkende ijspiste op de Groenplaats (met korting). Tijdens een glijpartij op de tubingbaan waan je je op een besneeuwde bergtop (1+1 gratis). Je souvenirs koop je aan 20% korting in de Antwerp Brandstore, waar je bij aankoop nog een gratis diamantspiegeltje bovenop krijgt. Daarna kan je je in een behaaglijk hoekje van de Spiegeltent nestelen en genieten van al je winterse avonturen met een gratis koffie of thee.  Tot slot brengt de fietstaxi  je voor slechts 5 euro naar Theater Elckerlyc waar je aan 10% korting je dag afsluit met een leuke show. 

Gratis op het openbaar vervoer

Je Antwerp City Card geldt als vervoerbewijs voor bussen en trams van De Lijn. De  geldigheid van je vervoerbewijs gaat standaard in op de dag dat je de kaart afhaalt. Wil je dat deze periode later begint zodat ze aansluit bij je eerste bezoek? Geef dit dan door aan de baliebediende van de plaats waar je je City Card afhaalt, zodat die een andere datum kan invullen op de achterkant van je kaart.

Gebruik je kortingen het hele jaar

Is de geldigheidsduur van je kaart verstreken? Geen nood: bovenop je kortingen kreeg je immers nog een boekje met tientallen vouchers voor winkels, attracties en bezienswaardigheden verspreid in de stad. Die blijven geldig tot 31 januari 2018. Ideaal voor je volgende weekendje Antwerpen.

Koop je Antwerp City Card nu

Geen tijd te verliezen: koop je Antwerp City Card alvast online. Je ontvangt dan een bevestiging in je mailbox, waarmee je je City Card, een infogids en stadsplan en het boekje met exclusieve kortingsbonnen afhaalt in een van de bezoekerscentra van Visit Antwerpen. Je kan dan meteen de stad in.
De City Card is uiteraard ook te koop bij de bezoekerscentra zelf, op de Grote Markt 13 of in het Centraal Station, en op nog een aantal andere locaties in de stad
 
In Antwerpen vliegt de tijd, maar met de Antwerp City Card geniet jij helemaal ontspannen van de stad.

Nog vragen?

Heb je nog vragen over de Antwerp City Card? Raadpleeg dan ons overzicht van veelgestelde vragen

[object Object]

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen over de Antwerp City Card - copyright

Veelgestelde vragen over de Antwerp City Card

Hier vind je een antwoord op al je vragen over de Antwerp City Card.

Voordelen met de Antwerp City Card - copyright Visit Antwerpen - Manu Van der Perre

Voordelen met de Antwerp City Card

Wat zit er in je Antwerp City Card? Ontdek het in dit overzicht.

[object Object]