Overnachten in Antwerpen

Overnachten in Antwerpen is altijd een goed idee, zo beleef je de stad ten volle. Je vindt er een ruim accommodatie-aanbod: van internationale hotelketens tot intieme boutique hotels, B&B’s en campings. Ontdek de mogelijkheden op deze pagina en boek meteen je overnachting.

Je bent zeker niet alleen, Antwerpen telt jaarlijks bijna twee miljoen overnachtingen. Zakenlui, congresgangers en toeristen: ze blijven allemaal in Antwerpen overnachten. Antwerpen is dankzij de centrale ligging dan ook een prima uitvalsbasis om andere steden en streken in België te bezoeken.

Boek je overnachting in Antwerpen.

Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

Je zal het snel merken: de hotels en gastenkamers in Antwerpen zijn opvallend minder prijzig dan die in Parijs, Londen of Amsterdam. Profiteer van die uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding: ontdek een overzicht van de budgetvriendelijke hotels in Antwerpen.

Verrassende B&B’s

Hou je van persoonlijke service en authentieke charme? Ga dan voor een overnachting in een van de vele verrassende B&B’s die Antwerpen rijk is. Ontdek de gastenkamers in Antwerpen.

Campings

In Antwerpen kan je ook kamperen. Op Linkeroever is er Camping De Molen, gelegen vlakbij het strand van Sint-Anneke en naast openluchtzwembad De Molen.

In het zuiden van de stad vind je Camperpark Vogelenzang, vooral geschikt voor campers. Hou er rekening mee dat je met een camper enkel op een camping mag overnachten en niet op de openbare weg.

Goed om te weten

Plan je met je wagen/camper naar Antwerpen te komen? Hou er dan rekening mee dat de Antwerpse binnenstad een lage-emissiezone is. Registreer je wagen voor je naar Antwerpen komt en controleer of je de zone binnen mag

Koop ook een Antwerp City Card en je hebt meteen alles in huis voor een fantastische citytrip in Antwerpen.

Jan Crab

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]