Port of Antwerp Triathlon festival

Sportievelingen, markeer 23 juni alvast in de agenda, doe mee of kom kijken en supporteren tijdens het Port of Antwerp Triathlon Festival. Er is een plezante FUN race met korte afstanden, een kwart triatlon voor de sportieve recreant en een ITU wereldbeker voor de wereldtoppers.

Uniek parcours

De triatlon gaat door op 'het Eilandje' een trendy wijk en nieuwste hotspot van Antwerpen. Je zwemt in de Antwerpse jachthaven, je fietst langs het opvallende Havenhuis en loopt in de schaduw van het indrukwekkende MAS. De start, de finish, de wisselzone en de sfeervolle Triathlon Village liggen vlakbij elkaar.

Gevarieerd programma

Naast de recreatieve deelname met onder andere de "FUN race", de "kwart triatlon" volgt in de namiddag ook nog de apotheose met de enige World Cup van de Benelux. Voor het eerst sinds 1999 komen wereldtoppers in de triatlonsport naar België. Een unieke kans om ook onze Belgische wereldtop aan het werk te zien en aan te moedigen.

Triathlon village bruisend hart

Ben jij geen sporter maar een supporter kom dan zeker genieten van de heerlijke Foodtrucks en bars, de muziek en het fijne samenzijn. De hele dag door staan er tal van optredens en activiteiten op de planning.


Overtuigd? Schrijf je dan snel in!

[object Object]

Contact

Nieuwpoortkaai
Antwerpen

http://www.antwerptriathlon.be/home

Book now

Opening Days

From: 2019-06-23
0 09:00

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]