Proeven van diamant

Bij een feestjaar horen uiteraard ook lekkernijen. Naar aanleiding van 570 jaar diamant in Antwerpen wordt er een exclusieve editie van de Antwerpse Handjes uitgegeven en worden diamanten pralines in een nieuw jasje gestopt.

Proeven van diamant

Philip’s Biscuits broedde op een diamanten versie van zijn icoon, het Antwerps Handje. Hij ontwierp een Handje met een diamant uit suiker op de ringvinger (enkel de bovenste laag koekjes zijn met diamant). De verpakking werd ontworpen door aanstormend talent en modeontwerpster Alexandra Gram. De 500 exemplaren zijn uniek en enkel dit jaar verkrijgbaar bij Philip’s Biscuits, MAS-shop en Stadswinkel.

Chocolatier Goossens had eerder al een techniek ontwikkeld om pralines in diamantvorm te doen schitteren dankzij een subtiel laagje suikerkristalpoeder. Voor deze gelegenheid is er een gelimiteerde editie (1000 stuks) van de pralines ook verpakt in een speciale zwarte doos ontworpen door Gram. Te koop bij Chocolatier Goossens, in de MAS-shop en de Stadswinkel.

Diamanten hebbedingen

Alvast op zoek naar eindejaarscadeaus? In de MAS-shop verkopen ze voor de gelegenheid ook een aantal stijlvolle diamanten hebbedingen van muismatten en sleutelhangers over notebooks en postkaarten tot coole sweaters.

Affiches bedrukt met diamantstof

Heb je ze al gespot, de affiches die met diamantstof werden bedrukt? De stad bemachtigde net voldoende diamantstof om er 10 −letterlijk− schitterende affiches mee te drukken. Eén ervan gaat de volgende maanden op reis, je komt de affiche hier tegen:

Pat Verbruggen

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]