RAYJO

Als toonaangevend juwelenfabrikant is Rayjo reeds 50 jaar actief in het hart van het Antwerpse diamantcentrum. Rayjo is een familiebedrijf waar de jarenlange ervaring en het streven naar de beste kwaliteit en service het recept hebben gevormd voor hoogwaardige diamantjuwelen.

Als toonaangevend juwelenfabrikant is Rayjo sinds 1967 reeds actief in het hartje van Antwerpen, 's werelds grootste centrum voor diamanthandel. Onder leiding van de heer Eugene Van Camp, die een diamantslijper was, begonnen vier van zijn zonen met de productie van juwelen. Hieruit ontstond later het juwelenmerk Rayjo. De huidige generatie is reeds de derde generatie op rij die het familiebedrijf Rayjo verder zet, een zaak waar enthousiaste en gespecialiseerde medewerkers, alsook de toepassing van spitstechnologie ervoor zorgen dat de wensen van de klant steeds op een flexibele manier beantwoord worden.

Een archief van meer dan 5000 modellen en onderdelen, het gebruik van de allernieuwste software en 3D-printers in combinatie met traditioneel vakmanschap vormen het recept van de hoogwaardige juwelen die je in de collecties van Rayjo terugvindt.

Dit vakmanschap, de jarenlange ervaring en het streven naar de beste kwaliteit en de beste service hebben ertoe geleid dat Rayjo zijn 50-jarig bestaan heeft kunnen vieren. Rayjo heeft dan ook een stevige reputatie opgebouwd als betrouwbare handelspartner waarbij de toekenning van het Antwerp’s Most Brilliant-label in dit bijzonder jubileumjaar de kroon op hun werk zet.

“Rayjo is trots en vereerd met het Antwerp’s Most Brilliant-label, dat extra glans geeft en de bekroning vormt van meer dan 50 jaar creatie van juwelen.”

Rayjo

Contact

Rijfstraat 6
Antwerpen
+32 32 32 31 95
http://www.rayjo.be
info@rayjo.be

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Juwelen Henri Dom - copyright Noortje Palmers

Juwelen Henri Dom

Voor juwelen met diamanten en parels ben je bij Juwelen Henri Dom aan het juiste adres. De zaak verkoopt parels voor ieders budget. De parelsnoeren worden bovendien in het eigen werkhuis geknoopt. Service en vakkennis hebben er nog volop betekenis.

Juwelen Orogem - copyright Juwelen Orogem

Juwelen Orogem

Drie generaties diamantairs vormen de basis van juweliershuis Orogem, al 35 jaar zijn ze lid van de Antwerpse Diamantclub. Grootvader Van Camp had jarenlang de leiding over een diamantslijperij. De zoon breidde die passie verder uit naar natuurlijk gekleurde diamant. Sinds 2007 wordt het team versterkt door de kleinzoon, die zich toelegt op juwelen.

Van der Veken Juweliers - copyright Van der Veken Juweliers

Van der Veken Juweliers

J.M.C. Van der Veken is een Belgisch 'haute joaillerie'-atelier.

Diamani Jewels - copyright Noortje Palmers

Diamani Jewels

Diamani Jewels vind je in de Antwerpse Diamantclub, de oudste diamantbeurs ter wereld en het centrum van de internationale diamanthandel. Patrick de Landtsheer verhandelt in zijn 'Joaillerie du Club' diamanten en exclusieve juwelen, vervaardigd in eigen atelier.

Diamond Blue - copyright Diamond Blue

Diamond Blue

Diamond Blue is gespecialiseerd in fijne juwelen van 18 karaat goud met diamanten en gekleurde edelstenen. Een gecertificeerd diamantexpert maakt deel uit van het team en adviseert je ter plaatse.

[object Object]