Rembrandt Jordan

Door hun gesofisticeerde eenvoud zijn de minimalistische juwelen van Rembrandt Jordan teruggebracht tot de essentie, waardoor diamant en edelmetaal voor zich spreken. Dit vormt een tijdloos design, in combinatie met een groot draagcomfort. Ook zijn unieke trouwjuwelen bestaan uit krachtige paren die elkaar versterken.

Rembrandt Jordan studeerde aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten te Antwerpen en aan het Royal College of Art te Londen. Pure vormen en een expressief karakter kenmerken het werk van Rembrandt Jordan. Zijn ontwerpen voelen natuurlijk en harmonieus aan en stralen een grote kracht uit. De unieke stukken benadrukken de natuurlijke schoonheid van de drager, zonder te overheersen. Technische perfectie en kwalitatief hoogstaande materialen vervolledigen het ambachtelijke vakmanschap. De dualiteit tussen man en vrouw inspireerde Rembrandt Jordan om een unieke collectie trouwjuwelen te ontwerpen. Hij ontwerpt sobere, krachtige paren die elkaar steeds versterken.
“Als ontwerper werk ik met kwalitatieve diamant, die ik verwerk tot een minimalistisch juweel waarin de steen voor zich spreekt. Het ‘Antwerp’s Most Brilliant’ label is een mooie kwaliteitsgarantie waar ik graag mee ambassadeur van ben.”

© johan blommaert

Contact

Wijngaardstraat 18
Antwerpen
+32 32 89 42 62
http://www.rembrandtjordan.com
info@rembrandtjordan.com

Book now

Opening Days

From: NaN-NaN-NaN Until: ...
4 11:00 - 18:00
5 11:00 - 18:00
6 11:00 - 18:00

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Juwelen Henri Dom - copyright Noortje Palmers

Juwelen Henri Dom

Voor juwelen met diamanten en parels ben je bij Juwelen Henri Dom aan het juiste adres. De zaak verkoopt parels voor ieders budget. De parelsnoeren worden bovendien in het eigen werkhuis geknoopt. Service en vakkennis hebben er nog volop betekenis.

Juwelenhuis Ruys - copyright Noortje Palmers

Juwelenhuis Ruys

Juwelenhuis Ruys is al 160 jaar een familiezaak, momenteel onder leiding van de 5de generatie.

Juwelier Slaets - copyright Noortje Palmers

Juwelier Slaets

Juwelier Slaets is een leidinggevend juweliershuis in België en vierde in 2014 zijn 110-jarige bestaan.

Juwelier Slaets - copyright Noortje Palmers

Juwelier Slaets

Juwelier Slaets is een leidinggevend juweliershuis in België en vierde in 2014 zijn 110-jarige bestaan.

Juwelen Orogem - copyright Juwelen Orogem

Juwelen Orogem

Drie generaties diamantairs vormen de basis van juweliershuis Orogem, al 35 jaar zijn ze lid van de Antwerpse Diamantclub. Grootvader Van Camp had jarenlang de leiding over een diamantslijperij. De zoon breidde die passie verder uit naar natuurlijk gekleurde diamant. Sinds 2007 wordt het team versterkt door de kleinzoon, die zich toelegt op juwelen.

[object Object]