Rolstoeltoegankelijke toeristische route

Voortaan kan je als rolstoelgebruiker op een aangename manier en met een minimum aan begeleiding Antwerpen verkennen dankzij de rolstoeltoegankelijke route. De route zorgt ervoor dat je gemakkelijk de weg door Antwerpen vindt, langs de meest interessante plekken en leukste bars, met veilige oversteekplaatsen en met de meest toegankelijke toiletten.

Twee routes

Deze informatie is beschikbaar in een overzichtelijk plan met twee routes. Een eerste route (3 km) gaat van het station Antwerpen-Centraal, langs de Meir, de Stadsfeestzaal, het Rubenshuis, het binnenplein van het Paleis op de Meir en het Theaterplein naar de Grote Markt. Aansluitend is er een tweede route (3,5 km) van de Grote Markt naar het Eilandje, waar naast tal van bars en restaurants ook het terras op de negende verdieping van het MAS bereikbaar is met een rolstoel.

Het plan brengt dus het beste van Antwerpen, verbonden door twee mooie, boeiende routes met een heleboel leuke pitstops, zodat je het maximum uit de Scheldestad kunnen halen.

Het plan is gratis verkrijgbaar aan de balies van Visit Antwerpen op de Grote Markt en in het station Antwerpen-Centraal. 

Visit Antwerpen - Manu Van der Perre

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]