Rudiam

Juwelier Rudiam is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van exclusieve, handgemaakte juwelen. Met een eigen atelier kan Rudiam bouwen op een lange traditie van kwaliteit en vakmanschap. Rudiam staat voor twee generaties juwelier/diamantairs en is al meer dan 35 jaar gevestigd in het hart van de diamantwijk.

Juwelier Rudiam is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van exclusieve, handgemaakte juwelen. Alle juwelen worden volgens ontwerp en in overleg met de klant in eigen atelier gemaakt, uitsluitend in de beste materialen. Met een eigen atelier kan Rudiam voortbouwen op een lange traditie van kwaliteit en vakmanschap. Rudiam staat voor 2 generaties juwelier – diamantairs en is al meer dan 35 jaar gevestigd in het hart van de diamantwijk. Rudiam is een huis waar perfectie de norm is, service het verschil maakt en vertrouwen het handelsmerk vormt.

“Het Antwerp’s Most Brilliant label is een erkenning voor de 37 jaar dat de familie Rombout met Rudiam het vertrouwen van haar klanten honoreert met de beste kwaliteit en service voor handgemaakte juwelen.”

Juwelen Rudiam

Contact

Appelmansstraat 8
Antwerpen
+32 32 26 55 75
http://www.rudiam.be
rudiam@skynet.be

Book now

Opening Days

From: NaN-NaN-NaN Until: ...
1 10:30 - 17:30
2 10:30 - 17:30
3 10:30 - 17:30
4 10:30 - 17:30
5 10:30 - 17:30
6 13:00 - 17:00

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Juwelen Henri Dom - copyright Noortje Palmers

Juwelen Henri Dom

Voor juwelen met diamanten en parels ben je bij Juwelen Henri Dom aan het juiste adres. De zaak verkoopt parels voor ieders budget. De parelsnoeren worden bovendien in het eigen werkhuis geknoopt. Service en vakkennis hebben er nog volop betekenis.

Juwelen Orogem - copyright Juwelen Orogem

Juwelen Orogem

Drie generaties diamantairs vormen de basis van juweliershuis Orogem, al 35 jaar zijn ze lid van de Antwerpse Diamantclub. Grootvader Van Camp had jarenlang de leiding over een diamantslijperij. De zoon breidde die passie verder uit naar natuurlijk gekleurde diamant. Sinds 2007 wordt het team versterkt door de kleinzoon, die zich toelegt op juwelen.

Van der Veken Juweliers - copyright Van der Veken Juweliers

Van der Veken Juweliers

J.M.C. Van der Veken is een Belgisch 'haute joaillerie'-atelier.

Diamani Jewels - copyright Noortje Palmers

Diamani Jewels

Diamani Jewels vind je in de Antwerpse Diamantclub, de oudste diamantbeurs ter wereld en het centrum van de internationale diamanthandel. Patrick de Landtsheer verhandelt in zijn 'Joaillerie du Club' diamanten en exclusieve juwelen, vervaardigd in eigen atelier.

Diamond Blue - copyright Diamond Blue

Diamond Blue

Diamond Blue is gespecialiseerd in fijne juwelen van 18 karaat goud met diamanten en gekleurde edelstenen. Een gecertificeerd diamantexpert maakt deel uit van het team en adviseert je ter plaatse.

[object Object]