Sfeervol eindejaarsshoppen

In Antwerpen winkel je tijdens de gezellige eindejaarsperiode met de glimlach. Elke zondag in december zijn de winkels voor je geopend en kan je rustig zoeken naar dat unieke cadeautje voor je geliefden. Alles om je heen ademt sfeer en warmte: eindejaarsshoppen wordt een feest.

Altijd welkom

Eindejaarsshoppen in Antwerpen kan op alle zondagen in december. Op zaterdag 9 december gaat bovendien Winter in Antwerpen van start. Ook de Antwerpse horecazaken en stedelijke musea zijn klaar om jou in aanloop naar kerst en nieuw te verwelkomen. Op woensdag 3 januari starten de wintersolden, en de eerste winkelzondag van het nieuwe jaar is er op zondag 7 januari.

 

Scoor originele eindejaarscadeaus in de Nieuwe Natie

In het shoppingproject ‘de Nieuwe Natie’ in de Shopping Stadsfeestzaal verkopen creatieve ondernemers hun toffe en vernieuwende producten. Het aanbod verandert regelmatig: zo komen er in december zowel unieke geborduurde en gezeefdrukte kleding en accessoires (Loulou João) als matching hemden en strikjes voor vaders en zonen (Fils et Papa) bij. 


Gratis wifi

De gratis wifi van de stad laat je toe je favoriete momenten meteen online te delen met je vrienden en extra info op te zoeken. Iedereen kan surfen via de gratis wifi op de drukst bezochte plaatsen in Antwerpen. Bekijk alvast het overzicht van alle locaties.

 

Kom naar het winkelhart op een slimme manier

Het winkelhart van Antwerpen is bereikbaar met het openbaar vervoer. Je kan de park-and-rides aan de rand van de stad en de parkings in de stationsomgevingen en aan de rand van de stad gebruiken. Hier vind je aansluiting op trams die je naar de binnenstad brengen. Wie met de wagen komt, volgt het best de parkeergeleiding om een plekje te vinden in een van de betaalparkings in het centrum van de stad. Op www.slimnaarantwerpen.be vind je alle mobiliteitsinfo terug om Antwerpen te bereiken. 
 

 

Jan Crab

Contact
https://www.winterinantwerpen.be

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]